GuidePedia

10
Tak Puas Hati Shopping Online
Tak Puas Hati Shopping Online

Rasa penat tambah terkilan... Hampir seminggu baru dapat barang yang diorder. Tak pe la sebab bukan salah tuan yg jual salah pos la.. Lambat...

Baca Lagi>.

0
Tak menang tangan...
Tak menang tangan...

Hari ni, hari terakhir persekolahan bagi sesi 2012.. wahh.. pasti seronok la budak2 kan.. cuti panjang la katakan... tapi pasti ada gak yg ...

Baca Lagi>.

16
Suami minum susu isteri.. apa hukumnya???
Suami minum susu isteri.. apa hukumnya???

Masih ramai yang keliru tentang hukum suami terminum susu badan kepunyaan isteri.. ada yang mengatakan hukumnya haram.. ada yang kata harus...

Baca Lagi>.

0
Cuti Sekolah hampir Tiba
Cuti Sekolah hampir Tiba

Lagi dua hari.. pasti bersorak sakan anak2 murid.. almaklumlah.. cuti panjang kan.. dapat enjoy... dan tak yah pikir pasal sekolah... takpe...

Baca Lagi>.

1
Perlu Banyak Sabar (PBS)
Perlu Banyak Sabar (PBS)

Asal buka laptop. Mesti de yang up status pasal PBS kat fcebook... hmm.. aku..de gak la.. tapi lama2 buat je kerja... dari merungut nnti ora...

Baca Lagi>.

0
Sesat itu Indah ^_^
Sesat itu Indah ^_^

Alhamdulillah.. hari ni hari ketiga bermakna hari terakhir aku berkursus PBS Tingkatan 2 di PPW Bangsar & Pudu... PPWBP ni letaknya di t...

Baca Lagi>.

1
Produk Banyakkan Susu
Produk Banyakkan Susu

"Eh..produk ni boleh banyakkan susu.. lpas amik dua minit pastu terus bengkak susu..." "Pil ni boleh kembalikan susu...bol...

Baca Lagi>.

0
Sayang...Dayuskah abang???
Sayang...Dayuskah abang???

Ku nak kongsikan satu luahan hati dan kisah benar seorang suami yang berpendidikan, alim tapi dia gagal memimpin isterinya untuk menutup aur...

Baca Lagi>.

1
Pabila Dia Bersuara...
Pabila Dia Bersuara...

Ni dialog aku dgn Faiqah ptg tadi lepas balik dari Giant: Umi: Faiqah Mu'affah mana? Faiqah: tak dak Umi: tak dak..faiqah g mana? F...

Baca Lagi>.

0
Tips Keseronokan Bekerja
Tips Keseronokan Bekerja

Tips ni ku dapat masa kursus PBS di PPWBP... jom tengok..cmne nak bagi seronok bila nak kerja... Kenapa org rasa tak seronok kat tempat ker...

Baca Lagi>.

0
Hi-tea at Athmosphare 360 KL Tower
Hi-tea at Athmosphare 360 KL Tower

Alhamdulillah.. Selesai sudah..majlis minum ptg atau hi-tea smkdthokl... Pertama kali dan juga pertama kali penaglamn join program akhir ta...

Baca Lagi>.

9
Berjinak-jinak dengan shopping online
Berjinak-jinak dengan shopping online

Hari ni nak g bank in wet utk pembelian baju online.. wah...aku bru je berjinak-jinak dgn belian online.. dulu ragu2.. tapi ku tgk beberapa...

Baca Lagi>.
 
 
Top