Ticker

6/recent/ticker-posts

Jalan-jalan di hari sabtu...

Salam... baru dapat online malam ni setelah seharian jenjalan je..,

Rasa happy sangat dapat jenjalan dgn yg tersyg...walaupun dekat je...tamabh terhibur layankan Faiqah yg dah macam2 ragam dan gelagat... hehe... happy sgt.., Alhamdulillah... dan terima kasih buat suamiku sbb bawa aku dan Faiqah jenjalan hari ni...

Lepas balik dari Jenjarom, Banting melawat mak yg sakit kaki... kami terus gerak balik,. Plan nk singgah ekspo pureen tapi tak tahu tempat...so, hubby ckp nak bwa aku dan Faiqah kat tempat yg aku tak pnh g lagi...

Suami bawa ku ke Sunway Piramid..mmg aku tak pnh g lagi sepnjanv aku dok KL nih... mmg jenjalan je.. tak beli apa pun kecuali beli Daily Fresh sebagai pengalas perut... hajat nk tgk wayang tapi tak de citer best.. lpas penat jenjalan dan naik ferry wheal... kami pun balik... faiqah mmg nmpak kepenatn.. masuk kete je terus lena... seronok sgt la tu...

Hm,m... nak g jenjalan tmpat jauh2 ssh juga..sbb memerlukan duit,. Dan mmh biasa kami jnjlan gini,. Tnpa perancangan awal..sbb lau rncg ,sti tak jadi..so..ad hock je.., tapi syok gak gini.., mengikut kaki melangkah...

Oklah... jom layan gmabr dan gelagat faiqah yg smpat dirakam.,,





Catat Komen

2 Ulasan

  1. hehee..patung orang utan tu..kalu dpt bw balik bes nuat kawan Faiqah...

    BalasPadam
  2. Heheh...aida pon penah tangkap gambar kat org utan tu..tapi ank aida penakut...nak pegang tangan orang utan tu pon takut2..tgk Faiqah ni rilek je..bagus2..hehee

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^