Tunjukkan catatan dari Januari 20, 2013

Menu Sarapan: Dorayaki Malaysia

Dah nak minum petang baru nak up entry pasal sarapan... Hari ni cuti kan.. So bangun pepagi sediak…

Hukum Pelaburan ASB

Salam tengah hari... ok.. taip laju2 sebab nak g kerja jap g... isu terkini gak aku rasa... berkai…

Katak Gergasi

Sumber: harian metro online hehe.. gelinye tgk katak besar2.. mak aku dulu suka bela …

Dah tak de benda lain dah nak jual ke???

Sumber gambar dari hmetro on9...  Dah xde benda lain ke nak jual sampai sanggup menjual oran…

10 PERKARA YANG MEROSAKKAN OTAK KITA !

✔ TIDAK MENGAMBIL SARAPAN PAGI. Otak merupakan organ yang paling banyak menggunakan tenaga, …

Pizza Ketam

Salam maulidurrasul semua umat Muhammad s.a.w... Alhamdulillah...cuti tu nikmat utk kita luangkan m…

Pesanan Buat Suami

♥Pesanan Buat Suami♥ -Oleh Dato’ Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah- 1. Selalu menghargai usaha…

Kejayaan Utama dalam Penyusuan Susu Ibu

Masih bulat mata, tanda belum mengantuk... baru lepas selesaikan sikit kerja2 rumah sambil layan t…

Cubaan Culik Budak berjaya diselamatkan

Tadi dalam dok dengar berita sambil2 wat kerja rumah sikit, de kes pasal penculikan di Terengganu.…

Jadi robot hari ni

Hari ni jadi robot ala2 terminator... Haha.. Gara2 sakit tengkuk dan salah urat... Keras kejong ten…

Hukum orang LELAKI pakai seluar ketat

Soalan : Apa hukum orang LELAKI pakai seluar ketat? Jawapan Ustaz Azhar Idrus : Jika ketat sa…

KELEBIHAN MAKANAN PEDAS !!!

Suamiku suka sangat makan pedas.. bukan pedas sikit2 tau, mmg kaw2 punya pedas lah... bagiku dah p…

KEPENTINGAN SARAPAN PAGI !

Mengapakah sarapan pagi itu penting . Sedapnya lau dapat sarapan nasi lemak kan... hehe.. tapi …

Mudahnya wanita nak masuk syurga

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Apabila seseorang wanita melakukan solat lima waktu, puas…

Hebatnya Seorang Wanita

Sebuah kisah yang perlu dikongsikan bersama... sama2 kita renungkan... wanita itu hebat sebenarnya…

Sempena Maulid Nabi s.a.w: Sekadar Renungan

Maulid Nabi s.a.w, lagi 2 hari, sebagai memperingati Nabi s.a.w, aku nak ajak kengkawan semua renu…

Personal Assistant kepada Cikgu

Salam semua... Sambil2 dok nak tidokan faiqah... Saja nak mencoret via note je lah... Sejak dua men…

"Harmony" yang menyentuh hati

Salam semua... de masa sikit dan nak release tension dan merehatkan otak dan badan jap.. nak share…

Berendam di Ulu Yam

Aktiviti tak dirancang hari ni... Cuaca yg cerah dan tak de aktiviti lain.... En somi terus mengaja…

Hot.fm yang hot kerana ibu susuan

Sebelum tido belek2 group kat fb jap..tetiba t3rbaca satu isu yang hangat pasal susu ibu...pastu ba…

Berhujung minggu di Putrajaya

Alhamdulillah...selamat smpai di rumah epat jam 12 tengah malam... lepas solat Isyak..landing time,…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui