GuidePedia

4
Ejen halal: Ais Ikan
Ejen halal: Ais Ikan

Baru nak update, Hari Khamis malam jumaat lepas aku tak lepas peluang tonton Ejen Halal, rancangan yang best di TV al-Hijrah sebab berk...

Baca Lagi>.

2
Resepi Istimewa di Hujung Minggu
Resepi Istimewa di Hujung Minggu

Alhamdulillah... selesai memasak di hujung minggu... Rasa puas dan seronok dapat memasak dan menghabiskan masa di rumah waktu hujung minggu...

Baca Lagi>.

2
Jem yang paling tak sedap
Jem yang paling tak sedap

Merehatkan diri...emosi dan minda... Penat b3tul.. Rutin dah lau hari Jumaat...smp umah kul 8.. Tup tap tup tap...dah masuk isyak... Sungguh...

Baca Lagi>.

6
KEJAM!!!
KEJAM!!!

Tengah layan berita... Huhu... Sangat menyayat hati bila ada kes melibatkan bayi dan kanak2...tersentuh naluri keibuanku... Kes seorang kan...

Baca Lagi>.

0
Rindu dikala sibuk
Rindu dikala sibuk

Relax jap sebelum melaksanakan tugas akhir... Perlukan energy jap... Hari ni berkampung seharian di sekolah.. Pagi dengan kokurikulum dan t...

Baca Lagi>.

12
Baju terlama
Baju terlama

Sedang merelease tension jap... Letih plak rasa... Hari ni menggamit memori jap kerana aku pkai baju yg mengamit memori aku... Aku pakai ba...

Baca Lagi>.

6
Terasa bahangnya...
Terasa bahangnya...

Katanya..alhamdulillah...tak jadi ribut tropika di pantai timur tu... Alhamdulillah... Tapi kena beringat.. Tu reminder untuk kita... Tapi ...

Baca Lagi>.

4
Faktor Kejayaan Penyusuan Susu Ibu
Faktor Kejayaan Penyusuan Susu Ibu

Alhamdulillah... usia Faiqah menjangkau 1 tahun 5 bulan dah tak lama lagi... rasa target semakin hampir, moga Allah terus memberi rezeki un...

Baca Lagi>.

6
Cara Mententeramkan Anak ketika memandu
Cara Mententeramkan Anak ketika memandu

Salam.. ni muqadimah je... nak wat keje sebenarnya.. tapi tak pe lah.. update blog jap lah... Selalu aku baca kisah2 ibu2 yang bekerjaya me...

Baca Lagi>.

1
Ribut Tropika dijangka melanda Pantai Timur Malaysia
Ribut Tropika dijangka melanda Pantai Timur Malaysia

Dua hari tak layan Facebook sangat, dan berita pun tak sempat nak tengok... Namun dapat berita tak baik.. Jangkaan dari Jabatan Meteorologi...

Baca Lagi>.

1
Buat ikut kemampuan...
Buat ikut kemampuan...

Pepagi subuh dah tercongok depan laptop... itulah hakikat ku tahun ni, terpaksa gak gagahkan diri dengan tugas yang banyak.. ku tak nak ras...

Baca Lagi>.
 
 
Top