Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

Ku Mohon Secebis Pahala

Alhamdulillah... sudah lena tidur, insan2 yang ku sayang... saat ku coretkan entry ni... air mata …

Kehebatan Otak Manusia

T A H U K A H A N D A ? Oatk ktia mmapu membca apa sjaa aayt wlaauupn eajanyna baynk yn…

SEBARKAN UNTUK KESELAMATAN KELUARGA DAN RAKAN KITA !

Kisah ini terjadi sekitar jam 9 malam tadi setelah diminta oleh isteri yang sedang sarat mengandun…

Drama Islamic yang menghina Islam

Terkejut daku tengok kat wall Forum Perdana Ehwal Islam tadi... Baca post pasal drama terbaru yg d…

Perwatakan mengikut bilangan anak....

Anak No.1 - Berkepimpinan & Tegas. Anak No.2 - Penyabar & Kelakar. Anak No.3 - Manja &…

Ada lagi macam ni???

Selamat petang... Tetiba balik dr hantar adik ku ke kolej sains di sg.buloh...semak inbox sms... Hm…

Menggamit Kenangan Mengidam

Semalam petang kuar jenjalan... Ke genting highland lagi kami... Hajat membawa adikku yg tak pernah…

Whats Apps kena bayar

Selamat pagi... Ada yg bekerja hari ni... Selmat bekerja... Aku masih bercuti... Ganti Thaipusam...…

‎:: RAHSIA AMALAN WANITA SOLEHAH ::

Semua wanita mesti bercita-cita nak jadi wanita yang solehah kan... Jom tengok, amalan wanita sole…

◕ 16 FAKTA MENARIK TENTANG BAYI ◕

Faiqah masa bayi 1. Bayi tiada kepala lutut. Ia tidak membentuk sehinggalah bayi berusia 6 bul…

Isteri Mana Tak Cemburu kan... ^_^

Suatu petang... ISTERI : Abang, janji ek, takkan pernah sayang perempuan lain selain say…

Menu Sarapan: Dorayaki Malaysia

Dah nak minum petang baru nak up entry pasal sarapan... Hari ni cuti kan.. So bangun pepagi sediak…

Hukum Pelaburan ASB

Salam tengah hari... ok.. taip laju2 sebab nak g kerja jap g... isu terkini gak aku rasa... berkai…

Katak Gergasi

Sumber: harian metro online hehe.. gelinye tgk katak besar2.. mak aku dulu suka bela …

10 PERKARA YANG MEROSAKKAN OTAK KITA !

✔ TIDAK MENGAMBIL SARAPAN PAGI. Otak merupakan organ yang paling banyak menggunakan tenaga, …

Pizza Ketam

Salam maulidurrasul semua umat Muhammad s.a.w... Alhamdulillah...cuti tu nikmat utk kita luangkan m…

Pesanan Buat Suami

♥Pesanan Buat Suami♥ -Oleh Dato’ Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah- 1. Selalu menghargai usaha…

Kejayaan Utama dalam Penyusuan Susu Ibu

Masih bulat mata, tanda belum mengantuk... baru lepas selesaikan sikit kerja2 rumah sambil layan t…

Cubaan Culik Budak berjaya diselamatkan

Tadi dalam dok dengar berita sambil2 wat kerja rumah sikit, de kes pasal penculikan di Terengganu.…

Jadi robot hari ni

Hari ni jadi robot ala2 terminator... Haha.. Gara2 sakit tengkuk dan salah urat... Keras kejong ten…

Hukum orang LELAKI pakai seluar ketat

Soalan : Apa hukum orang LELAKI pakai seluar ketat? Jawapan Ustaz Azhar Idrus : Jika ketat sa…

KELEBIHAN MAKANAN PEDAS !!!

Suamiku suka sangat makan pedas.. bukan pedas sikit2 tau, mmg kaw2 punya pedas lah... bagiku dah p…

KEPENTINGAN SARAPAN PAGI !

Mengapakah sarapan pagi itu penting . Sedapnya lau dapat sarapan nasi lemak kan... hehe.. tapi …

Mudahnya wanita nak masuk syurga

Rasulullah SAW bersabda yang bermaksud: “Apabila seseorang wanita melakukan solat lima waktu, puas…

Hebatnya Seorang Wanita

Sebuah kisah yang perlu dikongsikan bersama... sama2 kita renungkan... wanita itu hebat sebenarnya…

Sempena Maulid Nabi s.a.w: Sekadar Renungan

Maulid Nabi s.a.w, lagi 2 hari, sebagai memperingati Nabi s.a.w, aku nak ajak kengkawan semua renu…

Personal Assistant kepada Cikgu

Salam semua... Sambil2 dok nak tidokan faiqah... Saja nak mencoret via note je lah... Sejak dua men…

"Harmony" yang menyentuh hati

Salam semua... de masa sikit dan nak release tension dan merehatkan otak dan badan jap.. nak share…

Berendam di Ulu Yam

Aktiviti tak dirancang hari ni... Cuaca yg cerah dan tak de aktiviti lain.... En somi terus mengaja…

Hot.fm yang hot kerana ibu susuan

Sebelum tido belek2 group kat fb jap..tetiba t3rbaca satu isu yang hangat pasal susu ibu...pastu ba…

Berhujung minggu di Putrajaya

Alhamdulillah...selamat smpai di rumah epat jam 12 tengah malam... lepas solat Isyak..landing time,…

TANDA HIDUP TAK BERKAT

Salam, banyak sebenarnya tanda-tanda jika kehidupan kita ini tidak mendatangkan keberkatan namun s…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui