Tunjukkan catatan dari Oktober 6, 2013

Shopping: Terapi Stress Wanita

Sumber: google images Alhamdulillah dari jam11.00 pagi sampai jam5 petang... selamat sampai…

Petua Menajamkan Mata

SUmber: google images As salam shbt yg di muliakan Allah SWT. Antara petua & ikhtiar utk me…

Petua Jemput-jemput sedap dan cantik...

Pagi ni tak de menda nak masak... maka..jemput-jemput aje lah juadah pagi ni... Jemput-jempu…

Selamat pagi cinta....

Selamat pagi cinta.. bangun pagi senyum dan ucapkn Alhamdulillah... Selamat bercuti bagi yang …

Biar Gambar Berbicara...

Renungan sebelum tido... Moga apa yang kita buat hari ni... dikira hitungan amal kebaikan lebi…

Fesyen di benci lelaki!

Sumber: google images Pada zaman kini, Fesyen dan teknologi bergerak pantas sehinggakan suka…

Updated: Google Malaysia Kembali Berfungsi

Jam 11 pagi google malaysia kembali berfungsi seperti sediakala... itulah lumrah dunia teknolo…

Kesan Pemakaian Ketat dan Seksi

1. Sindrom paha kesemutan/Kebas. Masalah saraf yang umum adalah Meralgia Paresthetisia yang …

Google Malaysia Kena Hacked

Bangun pagi buka laptop nak buat kerja... buka google search untuk mencari satu dokumen... tapi ap…

Saya Orang Baru (^_^)

Sumber: FB Motivasi pagi...  Hai... saya orang baru hari ini...  Jadikan dirikan sentias…

Kilang roti uli roti guna kaki diarah tutup..

Korang baca sendiri lah berita tu.. tak nampak besarkan pic... Kembang tekak cheq nak makan roti m…

Ciri-ciri wanita di benci lelaki!

Sumber: google images Kaum lelaki memang sempoi dan adakalanya agak selekeh, tetapi percayak…

Jangan Berbisik di dalam Majlis

Printscreen dari Buku Wasiat Rasulullah s.a.w kepada wanita.... Biasa wanita lah kan yang suka…

Dasim oh Dasim

Sumber: Fb Jom amalkan bersama... biasakan salam dan bismillah sebelum masuk rumah...

Deodoran cetus kanser payudara?

Sumber: google images Kanser payudara merupakan pembunuh utama di kalangan wanita. Mengetahui…

Jammed Teruk Sebab Penyamun

Semalam, masa nak balik kerja rupanya akan berlaku satu insiden yang tak diundang... dalam kegelap…

UJI OTAK ANDA - LELAKI KE PEREMPUAN..???

Sumber: google images Mari kita lihat..adakah otak anda otak lelaki atau perempuan.. cuba pe…

Walaupun yang bukan kita suka

Kadang apa kita suka tak semua kita dapat... dan apa kita tak suka kita dapat elak... redhalah…

Mengapa Mengantuk Lepas Makan???

Lepas sarapan tadi, ya Allah mengantuk sungguh-sungguh... berpuluh kali menguap aje... sama gak ke…

Lelaki ke Perempuan???

Untuk kandungan kedua, aku masih belum scan untuk tahu jantina, excited nak tahu tu ada, tapi tak…

‘Mood Swing’

Mengalami ketidaktentuan mood atau ‘mood swing’ adakalanya menggugat aktiviti seharian terutam…

WW ~ Jangan Bazirkan Pahala ~

Sumber: FB Renungan bersama  Selamat beramal...

Adakah Kita Masih Boleh jadi Suami Isteri di Akhirat Kelak???

ADAKAH KITA MASIH BOLEH JADI SUAMI ISTERI DI AKHIRAT KELAK ? Kalau kita lihat di kaca tv, di…

Skill Wajib Pabila Memasak

Pernah buat macam ni? Aku pernah juga buat,  tapi zaman dulu2 lah.. zaman anak dara... lepas ja…

Kebaikan dan Khasiat Teh Hijau

Biarpun aromanya berbeza berbanding teh lain, tetapi teh hijau mempunyai lebih banyak khasiat…

Cara Aku Tarik Perhatian Pembaca

Entry yang tersimpan di draft... tak sempat nak publish semalam... Saja je nak berkongsi ranking a…

[UPDATE] Mobile Tutor: Cara Setting Keyboard Arab/Jawi

Dapat sesuatu yang baru hari ni... Dah lama mencuba tapi tak menjadi..tapi Alhamdulillah... lepas…

Dia sayang Kita...

Renungan dipagi hari... Ucaplah zikrullah tanda syukurnya kita pada Dia... Sesungguhnya Dia sa…

Makanan Untuk Tidur Lena, Ada Ke???

Tahukah anda bahawa pemakanan juga mempengaruhi tidur? Pasti ada di antara anda yang sedang mer…

Santai Petang Hari

Sambil login masuk ke web page untuk update data, bosan menunggu sistem yang kintang-kintung... Jo…

Pabila hampir cuti akhir tahun...

Khas untuk cikgu2... Sebab cikgu2 je kenal keje cikgu kan... Pasti ramai dah dok hitung hari na…

Khasiat Bawang Merah kepada Lelaki

Ramai yang mengatakan bawang membantu menghasilkan jumlah dan kualiti terbaik sperma. Walau …

Enam beradik ditinggal kelaparan

6 beradik yang ditinggalkan 24jam oleh ibu bapanya Bayi 7 bulan tertido kelaparan di atas ker…

Memandu Ketika Hamil

Hari ini, tugas memandu kereta seolah-olah satu kemestian kepada semua wanita. Biarpun mengand…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui