Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Aku dah mabuk...

mabuk tahap gaban dah rasanya ni... mmg kronik mabuk aku ni... xde ubat dah nak buat.. melainkan s…

BERHATI-HATI KETIKA MEMAKAN KANGKUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BERHATI-HATI KETIKA MEMAKAN KANGKUNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WASPADA KETIKA MEMAKAN KANKUNG…

Misi kian hampir...

Alhamdulillah... Target semakin hampir... Moga dipermudahkan... Tinggal fasa akhir... 6bulan la…

Sebak....

Sebak pagi ni masa hantar faiqah... Faiqah tak nangis... Tapi ummi dan abi yang nangis... Sedih …

Tukar kasut angkara Angelina Jolie

Hot giler tajuk entry ni.. ngalah retis.. tapi ni bukan citer pasal artis.. tapi kisah bini kedua e…

Akibat diam..

Jangan salah sangka dengan entry terhangat... Hhah.. Hangat la sgt kan... Kisah si Faiqah... Ni l…

Semua artis dia kenal

Haissh... dah memang biasakan... tapi perlu diubah yg dah jadi biasa ni...  Semalam, saja je …

Perlaburan untuk di SANA

Sesekali melabur untuk di sana, satu perkara yg jarang kita buatkan...  Alhamdulillah, kali ni …

Janda Yang Dahaga...

Disini saya ingin menceritakan sebuah kisah mengenai seorang janda yang baru sahaja kematian suami.…

Khas untuk kaki rokok

sumber: fb renungkanlah wahai bapa2 yg merokok ea...

Malang Si Malim...

Aku lambat bangun!!!! Ya Allah.......ari nie ader presentation kat kerja aku! Mampos! Boss aku…

Kesatlah Airmatamu Wahai Wanita

Rerajin lah baca kisah ni.. sebagai pedoman dalam mencapai target redha Allah dan isteri solehah..…

Kete terkangkang

Ingat kat luar negara je de kete terkangkang ni... Kat Malaysia pun de... Terjumpe tadi kat dlm pe…

Perlu ke insurans atau takaful???

Dalam dilema.. nak amik takaful yang mana.. macam2 takaful ada zaman la ni... Sejak aku kerja, sei…

Nak tahu Bila kita mati???

Salam berhujung minggu... saja nak share satu info best pasal kematian.. hmm.. pasti gerun kan.. t…

Kisah RM10

Melihat rakan-rakan sekolah mengumpul permainan dalam kotak Tora Aman, aku iri hati dan merasakan s…

Zikir Pembuka Rezeki

Hati Jumaat penuh barakah... Penuh nikmat dan hikmat... Penuh rahmat... Penuh keampunan... Jom …

Rimas dengan makhluk ni...

Salam Jumaat.. Moga hari penuh keberkatan... Dari semalam aku rimas... Rimas dengan makhluk Anonym…

Maafkan kaamiii..

Entry ringkas untuk pembaca setia blog ku yang tak seberapa ni.. mohon maaf buat kengkwan blogger …

"Sudah Baligh Belum Mumayyiz"

salam malam Jumaat...  Sape2 yg tengok tv9 malam ni, tahu la tajuk entry aku malam ni nih.. Mala…

Penggunaan kalimah Allah...

Mungkin ada yang tahu, tapi ada juga yang tahu... sebenarnya penggunaan zikir dan kalimah Allah wa…

Auto ke Manual???

aku fobia dengan hari khamis.. haha.. knapa??? sesetangah org syok je kan... tapi aku fobia sebabn…

Allah tahu yang terbaik

Kadang2 hati cemburu... Melihat kelebihan org tertentu... Apa org nak semua dapat... Bestnya hid…

*Kisah si PENGANTIN BARU*

Suatu malam Si suami mengajak isterinya keluar untuk memberi satu kejutan. Suami : Sayang... Jom k…

Jam kaki limited edition

Korang ada jam tangan je kan... Tapi Faiqah ada jam kaki... Limited edition okeh... Tiada dipasa…

Berakhir sudah....

Salam hari Isnin... Berakhir sudah cuti sempena Tahun Baru Cina selama seminggu... Nak kena warming…

Lawak WIFI di Kedai Mamak

Suatu hari di kedai mamak, seorang lelaki bertanya kepada seorang mamak yang bekerja di situ.. Ha…

Terasa Sayu Anakku dah tiada

Salam semua.. terasa baru nak kongsi cerita... pernah dulu aku khbarkan aku ada 2 rahsia kan.. sat…

Pembantu Rumah Dera Bayi 4 Bulan!!!

Semalam tak tgk TV, tapi dapat berita belaku lagi kes dera bayi.. kali ni bayi umur 4 bulan ke…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui