Tunjukkan catatan dari Februari, 2013

Perlaburan untuk di SANA

Sesekali melabur untuk di sana, satu perkara yg jarang kita buatkan...  Alhamdulillah, kali ni …

Khas untuk kaki rokok

sumber: fb renungkanlah wahai bapa2 yg merokok ea...

Malang Si Malim...

Aku lambat bangun!!!! Ya Allah.......ari nie ader presentation kat kerja aku! Mampos! Boss aku…

Kesatlah Airmatamu Wahai Wanita

Rerajin lah baca kisah ni.. sebagai pedoman dalam mencapai target redha Allah dan isteri solehah.…

Nak tahu Bila kita mati???

Salam berhujung minggu... saja nak share satu info best pasal kematian.. hmm.. pasti gerun kan.. t…

Kisah RM10

Melihat rakan-rakan sekolah mengumpul permainan dalam kotak Tora Aman, aku iri hati dan merasakan …

Zikir Pembuka Rezeki

Hati Jumaat penuh barakah... Penuh nikmat dan hikmat... Penuh rahmat... Penuh keampunan... Jom…

"Sudah Baligh Belum Mumayyiz"

salam malam Jumaat...  Sape2 yg tengok tv9 malam ni, tahu la tajuk entry aku malam ni nih.. Mala…

Lawak WIFI di Kedai Mamak

Suatu hari di kedai mamak, seorang lelaki bertanya kepada seorang mamak yang bekerja di situ.. Ha…

Terasa Sayu Anakku dah tiada

Salam semua.. terasa baru nak kongsi cerita... pernah dulu aku khbarkan aku ada 2 rahsia kan.. sat…

7 Kelebihan Alami Morning Sickness Ketika Mengandung

7 Kelebihan Alami Morning Sickness Ketika Mengandung | Kebanyakan wanita mesti alami morning sic…

Nama Iblis dan Tugas-tugasnya

Satu info menarik yang perlu juga kita tahu... sebelum ni kita wajib tahu nama2 malaikat dan rasul…

Hukum Perancang Keluarga

Zaman sekarang, merancang keluarga satu isu yang terhangat di pasaran..terutama bagi pasangan yan…

Cara Unfollow Bloglist yang tak best

Dalam dok terjah blogger2 yg aku follow.. terpandang satu blog ni.. haishhh... cmne leh masuk blog…

Doa Ketika Bayi Dalam Kandungan

Doa Ketika Bayi Dalam Kandungan -بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ "Ya Allah, p…

Sembuhkan Penyakit dengan Terapi Rohani

Asal sakit makan ubat, asal sakit makan ubat.. ea betul... cuma perlu dibetulkan..ubat bukan penye…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui