Tunjukkan catatan dari Disember 16, 2012

:: 6 PESANAN BUAT ISTERI ::

1. Jaga solat pada awal waktu. Kalau datang haid sekalipun jika tidak dapat solat, kena duduk at…

Susahnya Kalau dah Mengidam

Salam.. ada lagi yang tak tido??? Saja nak mencoret sementara nak siapkan keje sikit.. susah …

Ending "CInta Itu Milikku"

Salam..  baru lepas layan ending citer slot akasia TV3, "Cinta Itu Milikku".. Suami…

12 Barisan di Akhirat

Suatu ketika, Muaz bin Jabal r.a. menghadap Rasulullah S.A.W. dan bertanya kepada baginda: “Wa…

Review: Minyak Kelapa Dara (VCO)

salam... aik.. entry lagi??? haha.. layan kan aje eea.. hari ni idea aku mencurah2 la.. so, aku cu…

Rasa Nikmat Jadi Cikgu

Salam petang..  Saja nak kongsi rasa syukur, seronok, terharu dan nikmatnya jadi cikgu.. Baru…

Keputusan PMR 2012

Sebelum ke dapur, nak citer sikit hal hari ni..  Dari semalam, penuh kat twitter dan facebook…

Petua Penawar Kepenatan

1. Bagi mengatasi kepenatan melaksanakan tugas-tugas seharian sama ada di rumah mahupun di tem…

Betik Bunting

Nampak tu, betik dalam betik, betik pun boleh bunting, semuanya kuasa besar Ilahi kan..  Kun…

Year End Sale: Shopping Online Lagi

Salam dan selamat pagi..  Semalam, hari menggembirakan bagi semua penjawat awam kan.. apa takn…

17 Amalan Penghapus Dosa

Sekarang ni, dok heboh pasal kiamat kan.. siap buat ramalan kiamat akan berlaku jumaat depan.. pas…

Nasi Lemak Ayam Pop

Salam dan selamat petang... Tengah hari tadi, cipta resepi lain sikit, asyik makan makanan dan…

Maafkan Mama Sayang!!!

Satu kisah yang ku nak kongsikan hasil pembacaanku di FB, moga bermanfaat untuk semua...  ****…

Kereta Kabel ke Tanah Tinggi

Salam selasa... hari ni, ku bersantai di rumah... belum tengah hari nak masak pun..  Semalam…

Selamat Hari Lahir Orang Yang Melahirkan

Hari ni hari istimewa bagiku dan adik beradikku, namun aku di perantaukan kerana dah jadi isteri o…

Kurangkan Degil dan Panas Baran

Mendidik anak yang sedang membesar memang kadang kala menguji kesabaran, terutama jika anak terseb…

Wanita haid boleh baca al-Quran

Ramai wanita keliru, membaca al-Quran ketika haid dan memegang al_Quran ketika haid.. Sebenarnya,…

Anak Merdeka Melawat Dataran Merdeka

Selamat berhujung minggu semua.. HAri ni, aku mmg berkurung je kat rumah.. main2 dengan FAiqah..  …

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui