Ending "CInta Itu Milikku"

Salam.. 


baru lepas layan ending citer slot akasia TV3, "Cinta Itu Milikku".. Suamiku semangat lebih nk tgk episod akhir ni.. excited gak.. tertanya-tnaya je ending nya.. 

Mula2 citer episod akhir ni, aku rasa boring je.. rasa cam tak best.. nape ntah.. banyak sangat tak logik ending dia.. rasa mcam mengarut je.. 

Tertanya gak, nape DR.Pokok tu nak si Zafril tu ada sekali masa nak tebus Zara dan Baby Amier.. pastu tunggu la juga ending dengan sabarnya.. 

Babak akhir, kesemua watak mati sebab, rania dan zafril kena langgar dengan dr.syafiq, tapi tak logiknya disitu, dr.syafiq tu cmne leh lpas.. tak kan dr tak dpt detct dia sakit jiwa.. hmm.. rasa tak logik je.. 

Pastu, ending zara jadi cam sakit jiwa je.. ahh.. x faham betul ending dia... mcm tak best je ending dia.. jln citer best, tpi ending tak best.. so, kesimpln jadi tak best la kn.. hmm.. 

itu pndpt aku la.. yg kesian dlm watak ni, adik rania dan abg rania la kan.. 

Apa2 pun, pengajrannya, jgn terlalu taksubkn cintakn manusia, krn cintakn mnusia, mnusia akn mati.. cintailah Ilahi, pasti bhgia selama-Nya... 

Catat Ulasan

5 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^