Ini Sebab Kenapa Kena Pastikan Dalam Almari Ada Tudung Hitam dan Putih


Kenapa perempuan suka beli tudung?


Sebabnya dia match kan dengan baju dia. 

Kalau dalam almari tu takde baju yang match dengan tudung dia... Dia akan kata takde baju nak pakai... Haha... 


Sama la juga... Kalau takde tudung nak pakai tu maknanya takde yang match dengan baju la tu. 


Tapi kan... Nak mudah dan jimatkan duit dan ruang tanpa melakukan pembaziran.. Pastikan almari korang ada tudung warna hitam dan putih... Sebab dua warna ni match dengan semua baju. 


Tapi kan.. Sejujur nya.. MF sendiri jarang pakai tudung warna hitam dan putih ni... Haha... Kecuali ada event berkabung kan... Tapi memang jarang pakai... Sebab baju pun tak banyak yang warna ni.. 


Walaupun dua warna ni match dengan banyak baju lain... Tapi tu lah kan.. Tak rajin pakai.. Apa pun kalau terdesak... Memang MF akan sarung je tudung segera warna hitam.. Tak kiralah apa pun warna baju time tu.. Tetap nampak sepadan... 


Jadi, pastikan kat dalam almari ada tudung warna hitam dan putih... Kalau dah tak tau nak mix and match... Hentam aje warna hitam atau putih. Insha Allah sepadan dan tak nampak pelik...


P/s: Sebab tu ramai suka beli beg tangan dan kasut warna hitam.. Sebab Match Dengan out fit yang dipakai. 

Post a Comment

1 Comments

  1. Tudung hitam wajib ada sebab senang matching. Cuma warna putih ana takde sebab tak sesuai dengan warna kulit ana.

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^