Thursday, 25 October 2018

9 Cara Untuk Control Lapar

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

9 Cara Untuk Control Lapar | Dah tengah hari ni kawan.. Dah makan ke korang?

MF belum lagi ni hah... Bukan nak diet.  Tapi takde selera plak dengan menu kantin hari ni..

Sekarang ni tengah control lapar la ni..

Kalau yang tengah diet bagus la amal.. MF nak amal apanya.. Sebab takde apa yang patut di kuruskan.. Di kecik kan ada lah..

Bagi yang nak diet... Ada 9 Cara Untuk korang control lapar...


9 Cara Untuk Control Lapar


Minum air, dan makan buah atau sayur ketika lapar memang boleh control kurus punya...

Tapi tak sangka pula minum kopi pun boleh kawal lapar kan...

Tapi yang tips paling tengah tu payah nak buat tu bagi mak ada anak kecik... haha... Itulah sebabnya mak anak kecik payah nak kurus kan... Asal jaga malam je lapar... lepas tu sibuk nak kurus... hihi...

Jom, lepas ni standby buah je... Lapar makan buah... Insha Allah cepat kurus... 

3 comments:

  1. boleh nak minum air banyak, yang sengsara nak g toilet keke

    ReplyDelete
  2. boleh minum kopi rupanya, minum seminggu sekali je tu pun kalau ada mood nak minum haha nice tips kak :D

    ReplyDelete
  3. My main problem is the sleeping part haha

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^