19 Ogos 2017

Akhirnya Dapat Juga Merasa Susu Goodday Pelbagai Perisa Baru

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Akhirnya Dapat Juga Merasa Susu Goodday Pelbagai Perisa Baru | Pernah jadi viral dalam kalangan Blogger... Susu Goodday dengan perisa baru... 


Perisa Baru yang rare sari susu sedar keluaran lain... Iaitu perisa green tea dan Perisa madu... 

Memula dapat rasa masa bulan lepas.. Mencari jauh di Petronas Kulai... Kebetulan ke bandar, jadi singgah... Alhamdulillah ada jual... Dapat la merasa... Tapi masa tu nak rasa green tea sekali takde stok pula.. 

Jadi, simpan dulu keinginan nak rasa perisa green tea... 

Sekali semalam singgah di kedai runcit dekat dengan rumah kami... Alahai.. Punya la banyak dia jual susu Goodday... Macam mana boleh tak tau kan.. 

Lagi sekali memborong susu ni... Susu perisa madu tu memang sedap... I like it..  

Nak rasa green tea, tapi takde pula kotak kecil.. Beli aje la kotak besar... 

Balik rumah terus rasa... Tapi sebelum tu sejukkan dulu dalam peti sejuk... 

Sekali rasa.. Hadoiii.. Tak berapa nak boleh diterima dek tekak la pula... Pelik sangat bau dan rasa... Tapi mungkin tak cukup sejuk kot... Tapi dah beli kan. Kena la minum habiskan... Rugi la kan... 

Tapi MF memang peminat susu... Semua jenis susu segar MF minum... Sekarang tak dapat nak rasa lagi susu Farm Fresh... Agak susah nak jumpa Kat sini terutama perisa kurma tu..  

Insha Allah... Kalau terjumpa kat Mana-mana pasaraya besar nak beli la nanti... 

Susu Goodday perisa madu memang sedap.. Rasa macam ketagih pula minum susu tu.. Tapi dah tau tempat yang banyak stok dan mudah dibeli... Lepas ni tak susah lagi... Boleh restock aje bila habis... 

1 ulasan:

  1. ramai kata sedap.. belum pernah cuba lagi susu goodday ni..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^