GuidePedia

5
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Sekarang ni zaman orang suka "show off"...
Suami pun nak diceritakan juga kat umum...

Tapi satu ke nak pesan...
kalau dapat suami macam ni, tolong sorok sikit...
Jangan show off,
Jangan tag secara umum,
Jangan terlalu bercerita kepada umum...

Iaitu suami yang:

v
v
v


Sebab apa MF kata, suami begini berharga zaman sekarang ye...
Sebab nak cari suami berkualiti susah zaman la ni..
Jadi, kalau dapat suami cam caption kat dalam gambar tu, 
Minta tolong sorokkan ye..
Jangan dok tag suami..
Cukuplah PM dan ucap terima kasih secara personal...

Sebab Bahaya..
Bahaya kenapa..
Inilah kesempatan perempuan lain nak mengurat..
Korang jangan fikir lelaki baik macam tak boleh tergoda..
Syaitan dan Iblis tak pernah putus asa ye..
Nafsu manusia pula tak pernah kalah untuk terus menggoda...
Nauzubilllah...

Sekadar pesanan untuk peringatan kita bersama...

Thanks for reading: Suami Macam Ni Jangan "Show Off" Sangat! BAHAYA!

Catat Ulasan

  1. kalau show off ni mmg kne aim kat orang laaa.hahahah

    BalasPadam
  2. zaman sekarang dah tak kisah kalau suami tak drive pun sebab masing-masing bekerja..dapat berehat bersama pun dah bersyukur

    BalasPadam
  3. Apatah lagi kalau isteri pula jenis yang malas malas malas, bahaya..:(

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top