GuidePedia

0
Kisah Facebook dan si Penipu...
Kisah Facebook dan si Penipu...

Salam blogger.. huhu.. petang2 ni nak wat ape ea..  nk jalan2 pun x best sbb jerebu je kt luar tu.. x bgus utk kshtn.. .. nk jalan2 kot blo...

Baca Lagi>.

0
Masakan orang bujang...
Masakan orang bujang...

Salam semua..  Rajin sungguh aku hari ni.. jari tengah aktif ni.. hehehe... tak reti diam.. ada je nk coret.. Dah masuk berapa entry d...

Baca Lagi>.

2
Ubat Demam adalah Mandi...
Ubat Demam adalah Mandi...

Salam.. xde apa yg nk dicoretkan... petua nak cepat reda dari demam.. maklumlah sekarang ni kan musim demam.. tambah2 dengan musim kemarau ...

Baca Lagi>.

0
Qada' dan Qadar
Qada' dan Qadar

Qada' dan qadar, rukun iman yg terakhir... huhu... kenapa diletakkan paling akhir dalam susunan rukun iman??? Sebabnya, rukun iman yang...

Baca Lagi>.

3
Ejen Halal: Susu Ibu vs Susu Formula
Ejen Halal: Susu Ibu vs Susu Formula

Dapat info kat wall Facebook… Jom Tengok tv al-Hijrah… de fasal susu formula dan susu ibu… pe lagi, trus amik remote, dan tekan on.. kebetu...

Baca Lagi>.

1
Rindu Itu Nikmat Ke???
Rindu Itu Nikmat Ke???

Salam semua.. Tiada apa yg ingin ku coretkan.. sekadar luahan rasa sebak dan rindu di jiwa.. aduh... jiwang plak malam ni... memang ji...

Baca Lagi>.

1
Super Ummi... Lebih 10 Kali Kemas Umah Sehari..
Super Ummi... Lebih 10 Kali Kemas Umah Sehari..

Salam semua.. hadoi.. mls nk tulis tapi nak taip gak.. hehe.. apa yg melalut ni.. adoiyai.. dh mlm kn.. gni la..  HUwaaa... dasyat kan ...

Baca Lagi>.

1
Bila Air Mata Menitik...
Bila Air Mata Menitik...

Saat ku coret entry ni, air mata mcm air terjun je... tapi dh kira kurang ckit dh ni, jadi air sungai di anak sungai... xde mood sgt nk menc...

Baca Lagi>.

3
Mencari Mood Menghadapi Esok
Mencari Mood Menghadapi Esok

Salam semua.. Huwaaa.. kejap nye cuti.. kejap ke... 2 minggu tu... huhu, tapi bgku kejap sgt, pejam celik, pejam celik dh akhir cuti.....

Baca Lagi>.
 
 
Top