Tunjukkan catatan dari Jun, 2012

Akhirnya jatuh juga air mata itu...

Tadi kuceret smbil menahan sebak.. tapi kini, sebak tak tertahan lagi... akhirnya jatuh juga air m…

Bersangka-sangka..

Manusia hari ni suka bersangka-sangka... Ada sangkaan BAIK.. Ada sangkaan BURUK... # Orang BERIBA…

Gelap

.Apa yg terjadi dalam gelap? Bila kita mati, adakah ada chya menerangi kegelapan??? Fikir2 kn lh...…

Qada' dan Qadar

Qada' dan qadar, rukun iman yg terakhir... huhu... kenapa diletakkan paling akhir dalam susuna…

Ejen Halal: Susu Ibu vs Susu Formula

Dapat info kat wall Facebook… Jom Tengok tv al-Hijrah… de fasal susu formula dan susu ibu… pe lagi…

Bila Air Mata Menitik...

Saat ku coret entry ni, air mata mcm air terjun je... tapi dh kira kurang ckit dh ni, jadi air sung…

Ibu Susuan

Salam kawan2... selamat petang.. mata mengantuk, tapi rasa nk coret sesuatu... rasa nak kongsi Hal…

Berapa lama patut kita tidur sbnrnya???

Berapa lama patut kita tidur sbnrnya??? JOm baca kt bwh ni... Dewasa Jumlah tidur optima…

Senjata Wanita

Salam blogger.. ni de lagi nak kongsi rahsia... tentang wanita.. senjata wanita yg lebih tajam dar…

Nantilah aku update

Selamat petang.. tak nk berceloteh pnjang... dah berabuk sikit dh blog ni.. rasa mcm suram sikit.. …

Ciri Wanita Diminati Lelaki

BENARLAH kata-kata sikap lelaki memang sukar diagak kan. Perangai mereka ada kalanya memeningkan k…

Memahami Sifat Lelaki

Nak cari keserasian antara pasangan bukan susah jika kita faham pasangan kita... So, ni info utk w…

Rutin tidur bagi bayi

lama x update info pasal susu ibu.. so ni ada info nk kongsi sikit.. Bagaimanakah rutin bo…

Mengetahui Jenis-jenis Lelaki

Lelaki adalah golongan yang sukar untuk diselami hati dan perasaannya. Sebenarnya lelaki boleh dig…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui