Follow us on Facebook

Usaha Kembalikan Kulit Kusam Dengan Set Kecantikan Safi Rania Gold

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Usaha Kembalikan Kulit Kusam Dengan Set Kecantikan Safi Rania Gold | Tahun lepas, lepas bersalin... Muka teruk.. Sebab memang tak jaga sangat masa mengandung. 

Lepas bersalin bertambah teruk. Lagi teruk lepas training budak kawad kaki... Selama seminggu muka burn dan kusam teruk.. 

Fuhh.. Sedih tengok muka gini... 

Tak boleh jadi... Azam 2019 nak jadi cantik. 

Hujung tahun 2018, mula simpan azam... Nak kembali pakai Safi Rania Gold. Sebab itu je produk yang serasi dan lengkap serta mudah nak dibeli. 

Jadi, usahalah dulu kan... Mana tau.. Boleh ubati kesedihan hati ini bila lihat cermin. 

Bila timbul kesedaran tu baru mula dengan beli krim pelembap siang. 

Nak beli semua satu set, mau beratus juga. Jadi beli sikit-sikit. 

Lepas tu beli pencuci pula... 

BB Cream masih guna jenama Cosmoderm sebab nak habiskan... Tu pun lama gak pakai tu... 

Jadi, sebab pakai pelembap dan pencuci je.. Takde lah kesan sangat. 

Bulan 12 2018, suami tanya.. Tak nak masuk Guardian ke... Beli la Safi Rania katanya... Bagaikan orang mengantuk disorongkan bantal... Laju aje je kan masuk... 

Elok je masa tu banyak pula sale... Terus la memborong.. 

Esen Emas 24k, Serum, BB Cream, dan Scrub muka MF sambar semua... Tinggal krim malam tak beli... Tu pun dah RM100 juga.. Haha.. Tak pelah.. Demi nak cantik.. Suami relakan... Hehe... 

Safi rania gold

Usaha Kembalikan Kulit Kusam Dengan Set Kecantikan Safi Rania Gold

MF cuba pakai secara konsisten... 
Setiap hari selama seminggu... Semua tu pakai ikut turutan dan arahan... Minggu pertama pakai je siang dan malam... 

Akhirnya... Nampak la perubahan... Suami pun puji.. Nampak lain... Alhamdulillah... 

Sekarang ni memang konsisten je dengan Safi Rania Gold... Memang dah tak tukar kot produk lain... Lagipun ada Halal Jakim, senang nak dapat kat mana-mana kedai dan farmasi seluruh Malaysia.  Jadi tak payah pening fikirkan.  

Apa pun.. Produk tempatan juga setanding dengan produk luar negara juga.. 

Post a Comment

3 Comments

  1. Saya pun dulu pakai set lengkap safi rania gold ni.. Result not bad .. Tp nak fight dull skin saya ni, mmg sukar juga..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, seronok kulit makin cantik dan sihat kan..

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pakai safi rania nih masa pakai dulu memang kulit jadi elok sekarang nih kusam je, macam nak kena pakai balik je nih

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^