Thursday, 14 July 2016

[Review] Baju Melayu Kanak-kanak Cotton Tshirt dari CBE!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Kisah baju raya yang kami dapat tempahan last minit raya..

Alhamdulilah dapat siapkan dalam masa satu hari... sebab nak kejar duedate pos laju... pulunlah en.somi dan mak mentua siapkan baju Melayu ni.


Dan Alhamdulillah ... tempahan dapat feedback positif dari pelanggan... 


Istimewanya baju Melayu ini...

100% cotton tshirt
 Dijamin anak anda akan selesa dan serap peluh.. sesuai dengan anak-anak yang tak tahan panas, kuat berpeluh dan aktif.

Custom made, baju ini bukan readymade 
Kami buat, potong dan jahit serta ikut design pelanggan mengikut saiz dan ukuran yang diberi pelanggan... jadi tak kan ada isu terbesar terkecil terpendek dan sebagainya...sebab kami buat ikut ukuran yang diberikan. Macam kita tempah baju kat tailor gitu.. itulah konsep baju buatan CETAK BAJU EKSPRESS.

Cepat dan murah
Kami jamin, tempahan kami siap dalam masa sehari (ikut kuantiti) dan lebih murah dari harga pasaran... tapi kami tak mampu nak nyatakan harganya di sini... sebab ianya Custom made dan bergantung kepada design dan saiz yang dikehendaki oleh pelanggan.


Menarik kan????

Jadi, kalau ada yang nak tempah... baju Custom made untuk anak-anak... nak design lain dari yang lain... boleh roger2 kami ya...

WHATSAPP sahaja di:
0192732794

Atau PM di page kami...
www.facebook.com/cetakbajuekspress

3 comments:

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^