GuidePedia

14
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Lama sungguh tak blogwalking...
Masa sungguh mencemburui MF ni...
Nak update blog pun terkial-kial... Apatah lagi nak balas komen dan blogwalking...

Jadi... MF nak hargai rakan blogger yang datang jenguk blog MF ni... Dengan buat simple segmen la kiranya...


MF nak URL blog anda...
Tak payah buat entry...
Pertama.. Cuma tinggalkan URL blog je kat ruang komen blog ni...
Kedua... Tajuk entry yang best sepanjang minggu yang anda nak saya baca... (Optional)

Berkuatkuasa dari hari ni hingga hari Jumaat iaitu 5 Mac 2016... 5 hari sahaja ya...

Ok... Bak mai URL ye... Nanti saya nak baca entry best2 dari korang pula...
Thanks for reading: Nak Blogwalking... Sila Tinggalkan Jejak Di Sini!!!

Catat Ulasan

  1. Jom lawat blog saya dan baca artikel ni. Semoga bermanfaat:)

    http://www.stanzaku.com/2016/02/5-cara-untuk-menjadi-lebih-kreatif.html

    BalasPadam
  2. Moga dipermudahkan urusan MF, inshaAllah nanti singgah bila kelapangan di baby-pose.blogspot.com :)

    BalasPadam
  3. http://www.mialiana.com

    tajuk yang paling best ekkk.. jap eh..



    ni dia.. http://www.mialiana.com/2016/02/bila-blog-yang-diimpikan-tidak-menjadi.html

    BalasPadam
  4. http://seindahcerita.blogspot.my/

    BalasPadam
  5. blogwalking jugak ni maria..
    www.kisahsidairy.com

    BalasPadam
  6. msvelentine.blogspot.my jemput lah dtg blog kami yang tak seberapa ni

    BalasPadam
  7. assalamualaikum maria...mama dtg blogwalking ke sini di ptg ini...:)

    BalasPadam
  8. http://hatinufid.blogspot.my/

    singgah dulu yee

    BalasPadam
  9. Jempt bw ke http://akukaudansesuatu.blogspot.my

    Jgn lupa baca "Awas! Kutu di bulu kemaluan" .

    BalasPadam
  10. salam kak,
    cahayakehalusankelembutan.blogspot.my,
    akak boleh singgah dan ambil lah mana mana ynag bermanfaat dan tegurlah mana mana yang salah :D

    BalasPadam
  11. http://ridmasrm.blogspot.my/

    mai singgah ye.. :)

    BalasPadam
  12. http://eatmakeread.blogspot.my/

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top