GuidePedia

3

Dua hari sekolah...  Dah rindu nak golek geletek dengan si adik...

Bertambah manja dia bila dah sekolah ni... Maklumlah kakak dia pun dah sekolah juga kan...

Semua tempat suka kiss anak... Rasa nak kiss kan... Menggeletek dia gelak kan... Alahai anak... Masa umur anak 1-3 tahun adalah tahun paling best layan karenah anak... Masa ni rasa nak mengandung lagi pun ada... Sebab moment ni kebanyakan anak membesar dan banyak kerenah yang menghiburkan... 

Tapi umur 4 tahun ke atas tu mencabar... Tantrum pun bertambah kan... Tapi kena lebihkan kiss ni untuk lebih erat... 

Paling geram kiss dan tenyeh kat pipi la kan... Nak pula pipi labuh kan... Hehe...

Mesti ramai yang baca entry ni rindu nak kiss baby masing-masing...  Yang takde anak lagi, kiss anak patung je la ye... Hehe... Dah kahwin nanti praktikkan.. Hehe...


Thanks for reading: Best Places to KISS Your Baby...

Catat Ulasan

  1. paling best cium tan muka laa... hihi

    BalasPadam
  2. memang rindu rasanya pada si kecik...

    BalasPadam
  3. Ya paling best kiss baby.. bau pelik tapi wangi..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top