div id='header-inner'>

Pentingnya Orang Perempuan Sediakan Tudung Kecemasan Di Dalam Rumah!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Pentingnya Orang Perempuan Sediakan Tudung Kecemasan Di Dalam Rumah!

waktu macam ni memang perlukan tudung kecemasan...
Bukan apa... bila ada tetamu mengejut macam ni... ha.. camne tuh... 

JAdi, MF pun biasa sangkut tudung-tudung segera ni kat dapur, ruang tamu atau tandas... supaya tak terkejut macam ni... cukuplah tudung ni tudung segera yang simple... tapi menutup dada dan tak jarang... dan MF juga sentiasa sediakan jubah segera... maklumlah.. dok rumah pakai bukannya macam kat luarkan... jadi, waktu terdesa.. sarung aje... 

Bukan waktu terima tetamu je... Tapi situasi kalut ni menjelang waktu dengar hon motor atau van Pos Laju... haha... mencicit cari baju dan tudung kot... hehe... 

Catat Komen

7 Ulasan

  1. tudung kecemasan wajib ada..kalau tak, memang kene menyorok tak keluar²..huhu

    BalasPadam
  2. Betul.. sangkut aje kat tempat yg senang tangan nak capai:)
    Anak kakak dah terkena Pos Laju tak nak tunggu dia dok tercari-cari tudung last kena tinggalkan slip utk collect sendiri kat Pejabat Pos.

    BalasPadam
  3. hahaa..kene sediakan tudung sarung

    BalasPadam
  4. betullah, kena sediakan tudung emergency... kalau abam kurier servis tu, memang bye bye la kalau lambat keluar ambil parcel...

    BalasPadam
  5. Betul ni.. haha adegan ini kat rumah biasa berlaku bila adik ipar datang.. haha.. tengah kat dapur kalut cari tudung

    BalasPadam
  6. benar sekali.. hahahaha.. lawak pun ade. kena siap standby tudung sarung dekat dengan pintu..

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)