Tunjukkan catatan dari Ogos 11, 2013

Akhirnya dapat juga PA

Alhamdulillah.. Rezeki Allah untuk kami sekeluarga... Tak mewah dan tak meminta dari org lain dah c…

Resepi Raya ke-10: Nasi Goreng Cinta

Alhamdulillah.. Semalam tamat lah misi mini bike aku dan suami... Maka berakhir lah sudah cuti kami…

Larangan Memakai Gelang Perubatan bagi Lelaki

Take noted wahai kaum lelaki... Sumber pic: fb Published with Blogger-droid v2.0.10

Bermasalah nak komen di kotak g+

Sepanjang bercuti raya.. Aku tak sempat nak on lappy.. Hanya mobile.blogging dan blogwalking pun gu…

Seronok Beraya Dulu-dulu

Salam Aidilfitri.. Mood raya tak habis lagi.. Raya sakan aku tahun ni... Kebetulan plak cuti en.som…

Beranjak Lagi Satu Angka

Tiada ungkapan indah melainkan syukur pada Yang Esa... Beri nikmat Iman dan Islam serta peluang ut…

Syirik dengan produk

Teruk dah aku rasa agen2  jual produk nih dan pengamal serta produk kesihatan dan kecantikan... Tap…

Jangan tahu pakai je...

Jangan tahu pakai je.. Itulah peringatan untuk diri sendiri dan semua yang menutup aurat... Situas…

Takutnya Nak Jadi Kaya

Malaysia memang aman sebab xde perang..cuma jenayah dalaman tu buat jadi tak aman... Tengok aje la…

10 Orang Terkaya di DUNIA!!!

Cuba semak siapakah 10 orang yang terkaya di dunia? Anda mungkin tersenarai di kalangan mere…

7 konsep bertudung yang dilulus syarak

Walaupun bertudung...tetap akan dikatakan HARAM jika bertudung utk menarik perhatian orang dan mend…

Masih Mood Cuti

Dah 2 hari tak jenguk blog. . Rasa malas nak blogwalking... Masih dalam mood cuti di kampung... Mal…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui