GuidePedia

2
Selamat Hari Lahir Faiqah
Selamat Hari Lahir Faiqah

Hari ni 2 Syawal... Maknanya hari ni merupakan genap 2 tahun Faiqah dilahirkan dan melihat dunia... 2 tahun genap Faiqah disusukan... Hari ...

Baca Lagi>.

1
Kelebihan Istighfar
Kelebihan Istighfar

Sumber

Baca Lagi>.

1
Tema Pilihan 2013
Tema Pilihan 2013

Alhamdulillah.. Diberi kesempatan merasai nikmat aidilfitri tahun ni sbg isteri dan anak kepada org tua ku... Nikmat tak ternilai melainkan ...

Baca Lagi>.

1
Apa ertinya Ciuman Bagi Seorang Isteri
Apa ertinya Ciuman Bagi Seorang Isteri

Sejak kecil saya sering melihat, papa sebelum keluar dari rumah untuk kerja, papa akan mencium dahi mak sambil membisik ‘I love you’ di...

Baca Lagi>.

1
Ucapan: Salam Aidilfitri untuk Semua
Ucapan: Salam Aidilfitri untuk Semua

Tiada kad raya istimewa... sekadar e-card rekaan  +Maria Firdz  sendiri... Di kesempatan ini, kami ucapan Selamat Hari Raya Aidil F...

Baca Lagi>.

2
Ambang Raya Bermula
Ambang Raya Bermula

Alhamdulillah...selamat tiba di kampung petang semalam... Perancangan asal nak balik 7hb hari ni...tapi en.somi dapat mc dan terus bercuti.....

Baca Lagi>.

1
Kesalahan di Hari Raya
Kesalahan di Hari Raya

Renungkan... Jangan buat ea...

Baca Lagi>.

1
Wordless ~ Petua Imam Syafie ~
Wordless ~ Petua Imam Syafie ~

Sumber Renungan dan muhasabah diri 

Baca Lagi>.

8
23 Ciri Kesesatan Syiah yang Perlu Anda Tahu!!!
23 Ciri Kesesatan Syiah yang Perlu Anda Tahu!!!

Saudara saudari ! Teruskan kempen beri kesesatan ttg golongan syiah Ja'fariyyah Imamiyyah Rafidhah. Berikut adalah penjelasan l...

Baca Lagi>.

5
Tips Elak Mengantuk Balik Kampung
Tips Elak Mengantuk Balik Kampung

Syawal tinggal beberapa hari sahaja lagi dan ramai yang merancang untuk memandu sendiri pulang ke kampung halaman. Peringatan buat anda yan...

Baca Lagi>.

6
Apa Baby Buat Dalam Rahim Ibu???
Apa Baby Buat Dalam Rahim Ibu???

Sumber Semua ni hanya dapat dirasai oleh si ibu... bapa blh rasa juga, bila dia menendang, tapi perasaan kuat tu dirasai ibu.. Ni...

Baca Lagi>.

2
Buat ku Termenung
Buat ku Termenung

Sumber Mendalam maksudnya...  Fikir-fikirkanlah dan selamat beramal... :) autopublish entry

Baca Lagi>.

1
Wordless ~ Awal dan Akhir Hidup Kita
Wordless ~ Awal dan Akhir Hidup Kita

Renungan bersama... Selamat meneruskan ibadah puasa... Sumber pic: Fb Published with Blogger-droid v2.0.10

Baca Lagi>.

5
Raya Mana???
Raya Mana???

Melepaskan lelah sekejap... Baru sudah buat kuih raya pertama... Hehe... Next entry la aku citer... Ramai dah balik ke kampung kan... Alham...

Baca Lagi>.

12
5 Petua Wajah Berseri
5 Petua Wajah Berseri

Sumber Jom sama-sama buat dan amalkan... Ni cantik semula jadi nih...  Moga cantik berseri di pagi raya...  autopublish ent...

Baca Lagi>.

12
Berang isteri tak tolong kahwin
Berang isteri tak tolong kahwin

Kuala Lumpur: Dia bukan sekadar menendang dan memijak isterinya selama lebih 20 minit, malah mengugut untuk menyihir dan membunuh wanita it...

Baca Lagi>.

6
Iklan Popular Sepanjang Ramadhan
Iklan Popular Sepanjang Ramadhan

Ramadhan dah hampir ke penghujung... waaa.. dah nak habis, agak2 boleh jumpe lagi tak Ramadhan akan datang.. huhu...  Sepanjang Ramadha...

Baca Lagi>.

11
Susu Tercemar: Dumex Tarik Balik Pengeluaran
Susu Tercemar: Dumex Tarik Balik Pengeluaran

Kecoh juga bila dengar berita pasal susu tercemar nih.. Beberapa susu keluaran Nestle dari New Zealand dikatakan tercemar dengan dengan bak...

Baca Lagi>.

2
Iklan Raya Yang Menyentuh Hati
Iklan Raya Yang Menyentuh Hati

Aku suka dengan dua iklan raya ni... walaupun ada iklan lain, tapi dua iklan ni memang menusuk ke kalbu... huhu... rindu mak pak.. hargaila...

Baca Lagi>.

2
Hati Buta sebab 10 Perkara
Hati Buta sebab 10 Perkara

Sumber Moga kita tak buat 10 perkara tu.. JIka ada buat,cepat2 berubah dan bertaubat.. Moga hati kita sentiasa celik.. auto...

Baca Lagi>.

9
Tips Pemakanan untuk Kesihatan
Tips Pemakanan untuk Kesihatan

Rasulullah s.a.w pembimbing ummah sepanjang zaman hingga kiamat.. Jom ikut cara Rasulullah makan dan jaga kesihatan...  Jangan maka...

Baca Lagi>.

4
Nostalgia Kad Raya
Nostalgia Kad Raya

Alhamdulillah... terasa nak mencoret sesuatu.. dekat nak raya, rasa macam beku idea je... tak tahu nak coret pe.. penyakit "M" pu...

Baca Lagi>.

10
Cinta Gila
Cinta Gila

Apa nak jadi budak zaman sekrang... Toreh2 lengan dengan kaca demu cinta... Mmg cinta gila kan... Kat sekolah aku ada gak jenis ni tau......

Baca Lagi>.
 
 
Top