div id='header-inner'>

Tunjukkan catatan dari Julai, 2012Papar semua
Tanda-tanda kematian sesorang...

100 hari sebelum kematian: Ini adalah tanda pertama dari Allah kepada hambanya dan hanya akan disedari oleh mereka-mereka yang dikehendakinya. Walaubagaimanapun semua orang Islam akan mendapat tanda ini cuma sama ada mereka seda…

Jom periksa... Blog anda ada virus tak???

Sedihnye bila ada org bgtau blog aku ada virus... terima kasih kepada yg bagitau tu.. tapi aku sedih la dgn berita tu.. virus tu datangnya dari bloglist yg ada kat blog aku... tapi aku tak tahu nak kesan mcm mana.. macam mana n…

Cara nak mudahkan baby makan ubat

Faiqah demam lagi ari ni... Semalam dh pnas sikit badan dia.. Tapi rasa ok lagi kot.. Pastu dlm kul1 pagi tadi. . Bdannya sgt pnas.. Merah badan.. Bibir kering.. Trus ku bangun bbgi makan ubt... Faiqah senang makan ubat.. Tanpa …

Kufur kerana panadol

Salam dan selmat pagi. Camne lah sbb panadol je blh jatuh smp kufur dan keluar dr Islam... Mcm x logik... Tapi aku teringat masa belajar isu aqidah msa tingkatan 6 dan aqidah di universiti... Hati2 dgn kata2 sbb tnpa sdar leh ja…

ENAM SIFAT ISTERI YANG MENJAHANAMKAN SUAMI

( 1 ) Isteri yang tidak tahu membuat keputusan Dia seorang isteri yang kaku tanpa inisiatif. Dia hanya tahu menyelesaikan perkara-perkara titik bengik mengenai kepentingan-kepentingan diri setiap hari dan tugas-tugas kecil menge…

Hiburan untuk anak-anak

Tajuk: Bismillah...Alhamdulillah...  Bila kita nak tidur, kita baca … Bismillah Bila kita dah bangun kita kata … Alhamdulillah Bila kita nak makan, kita baca … Bismillah Bila kita dah makan kita kata … Alhamdulillah Bismi…

Antara Android dan Window

Salam semua,.. Lama weh x coret2.. busy je memnjang.... Baru2 ni.. aku de kisahkan pasal Lumia kan... Nak tahu kisah.. blh baca kat sini. . Sekarang, aku blh rasa perbezaan antara android dan software window utk mobil…

Muatkan lagi catatan Tiada hasil carian ditemui