div id='header-inner'>

Jom periksa... Blog anda ada virus tak???

Sedihnye bila ada org bgtau blog aku ada virus... terima kasih kepada yg bagitau tu.. tapi aku sedih la dgn berita tu.. virus tu datangnya dari bloglist yg ada kat blog aku... tapi aku tak tahu nak kesan mcm mana.. macam mana nk cek blog aku bebas virus.. 

Aku korek la kat google.. terjumpe la satu online scan link.. blg cek tgk,, blog kita de virus ke tak kan.. tapi aku masih tak dan la nak cek bloglist kt blog aku tu.. de virus ke tak kan... 

Korang nak cuba??? try la check kat URL ni.. : http://onlinelinkscan.com/

Aku dah check dah ni.. hasilnya:


Pastu aku try plak petua yg blogger lyssa bagi.. berkali gak try.. tapi tak dak la plak.. huhu.. mana virus tu sembunyi ek.. entah la.. mlas la plak nk pk... tapi kenapa ada yg xleh buka blog aku ni.. 


Catat Komen

1 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)