Blogger Aktif

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Bulan lepas MF telah pun anjurkan satu segmen ringkas, nak kata segmen tak juga tapi lebih kepada perkongsian URL je...

MF mencari senarai blogger yang masih aktif menulis blog 2019 ni... Sebab ada yang mencari blogger yang masih aktif menulis. Maklumlah... ramai blog dah terkubur dan bahkan bertahun tak diaktifkan...


Jadi, hasil pencarian MF di Facebook, Instagram dan blog... ini dia 60 blogger yang masih aktif berblog untuk tahun 2019.



Senarai 60 Blogger Aktif 2019

  1. www.apekinah.com
  2. www.bettyjourney.com
  3. http://penselduabee.blogspot.com
  4. www.shikinrazali.com
  5. https://www.nurzariniismail.com
  6. www.mrsliez.com
  7. www.rodiahamir.com
  8. www.sunahsukasakura.com
  9. www.bondachanteq.com
  10. http://www.cekgunorazimah.com
  11. www.ftndiana.blogspot.com
  12. www.bellaidura.com
  13. www.biemohd.com
  14. www.yayaazura.com
  15. www.sisgee.com
  16. www.suriaamanda.com
  17. www.kasihjuju.com
  18. www.akifimtiyaz.com
  19. http://kisahsidairy.com
  20. www.huhahuhajerr.com
  21. www.nurfuzie.com
  22. www.ajumohit.com
  23. www.sishawa.com
  24. www.shalimaryusof.com
  25. www.shamieraosment.com
  26. www.miracikcit.blogspot.com
  27. www.marshaliza.com
  28. www.ciktie.com
  29. www.leaazleeya.com
  30. www.syamimisaad.com
  31. www.hanimhashim.com
  32. www.yatizul.com
  33. nonasani.blogspot.my
  34. https://cxopportunities.blogspot.com/
  35. www.myarosli.com
  36. www.shfyqhazhr.com
  37. www.mummysupplementshop.blogspot.my
  38. https://maszull.blogspot.my
  39. www.ceritahuda.com
  40. www.mialiana.com
  41. https://aerillhassan.blogspot.com
  42. www.miszrockers.com
  43. inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com
  44. www.aimanziyad.blogspot.my
  45. http://sheayang.blogspot.my
  46. www.bebelancikmin.com
  47. www.murnialysa.com
  48. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my
  49. www.mrspip.com
  50. https://adna2029.blogspot.com
  51. https://theinfinitywords.blogspot.com
  52. pokucu2769.com
  53. pokucu.com
  54. https://www.sheilainspire.com/
  55. www.mekyunie.com
  56. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my
  57. www.sueizza.com
  58. www.miakassim.com
  59. www.umifuzy.com
  60. www.eyzamiel.com

No comments:

Post a Comment

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^