Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi | Bila peminat susu dan peminat kopi ternampak iklan yang berkaitan kopi dan susu, pasti teruja nak mencuba... 


Itulah yang MF rasa bila nampak iklan baru di kaca TV tentang susu Anlene. 

MF tak minum tau susu Anlene... tak boleh nak telan... Tapi, bila ternampak je iklan susu Anlene berperisa kopi... hah.. tak boleh tunggu lagi... mesti cuba ni... 

Terus buka website Anlene dan request free sample... 

Bila free sample, jangan assume benda tu cepat sebab free.. jadi, kena tawakal la... Kalau ada rezeki dapat la kau merasa kan.. haha.. 

Alhamdulillah.. nak jadi rezeki MF, dapat la merasa susu Anlene... selamat terima di tangan. 


Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi


Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi


Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi


Alhamdulillah... dapat 2 sachet untuk cuba... Memang teruja nak minum... 

Terus bancuh je... senang... 200ml untuk satu sachet.. bancuh suam. 


Anlene Cafe Latte, Susu dengan Perisa Kopi


Pertama kali hirup... fuhh.. pahit... rasa kopi...

Dua kali hirup... slruppp... hmmm.. sedap... baru rasa manis sikit...

Tiga kali hirup... slruppp.... hmmm... bertambah sedap... sebab rasa lemak susu dan kopi tu dah bercampur...


Akhirnya... habis minum...

Paling best... rasa kenyang sampai ke malam...

MF minum petang dalam jam 4 petang... sampai kul 8 boleh tahan perut lagi...

Boleh jadi menu diet juga nih kalau macam ni...

Review Susu Anlene Cafe Latte

Susu Anlene Cafe Latte ni memang sedap, lemak dan kurang gula...
Cepat kenyang dan tahan perut... sesuai untuk yang nak diet sihat...
Dan paling best... hari ni dah tak rasa sakit pinggang dan lutut lagi... Alhamdulillah...

OK.. lepas ni nak cari susu Anlene...
Tambah lagi satu koleksi minuman harian kami...

Bagi yang nak cuba boleh Request Free Sample di website Anlene.
>>> https://www.anlene.com/my/en/claim-sample-registration.html

Post a Comment

2 Comments

  1. tak ras alagi.nampak macm sedap je..

    ReplyDelete
  2. Ala.. kita tak boleh minum anlene.. Nanti susah nak membuang.. hehehe

    ReplyDelete

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^