Fenomena Baby Shark - Maria_Firdz

Maria_Firdz

Info | Motivation | Lifestyle | Review

08 September 2017

Fenomena Baby Shark

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Fenomena Baby Shark | Macam mana boleh terjebak ntah... Tapi sekali tengok terus suka... Hadoii... Hilang Stress mak nak oiii...

Itulah video lagu Kanak-kanak yang agak menjadi viral di Facebook... Hilang Stress...

Dapat tau je, terus MF download, pasang kat TV layan dengan anak-anak... Sambil dengar, nyanyi dan dancing sekali... Hilang Stress.... Haha... Anak-anak terlajak suka sampaikan yang kecik tu dengar muzik dah joget dulu dah... Haha...


Tak percaya.... Try layan video ni...


Sambil tengok santai dengan anak-anak memang best... Sambil joget senamrobik lagi... Cepat kurus... Hehe...

Lirik Lagu Baby Shark 


Baby shark, doo doo doo doo doo doo
Mommy shark, doo doo doo doo doo doo
Daddy shark, doo doo doo doo doo doo
Grandma shark, doo doo doo doo doo doo
Grandpa shark, doo doo doo doo doo doo

Haha... Layan.... 

2 ulasan:

  1. sama lah..skrg pun selalu pasang lagu ni utk anak..mmg siap joget2..baru nk buat entri pasal ni tadi..haha..tapi mood dh ke laut

    BalasPadam
  2. aira pun suka. layan dengan anak buah. hehe

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^