GuidePedia

5
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Kita ni tengok sangat la tutorial shawl dan tudung dari model tudung dan artis kan...

Padahal dah lebih 1400 dulu dah ada tutorial ni...

Meh kita tengok...



Dua tutorial ni.. 
Satu dari Allah...
Dan diperincikan dengan tutorial dari Rasulullah s.a.w.. 

Baru lengkap cara kita berpakaian dan bertudung ya... 

Ramai dok ikut Allah kata.. Elok dah tutup dada, tapi baju ketat seluar sendat pula... 
Jadi kena ikut dua-dua... 
Allah kata dan Rasul kata. 
Baru sempurna.

Thanks for reading: Tutorial Shawl dan Tudung Yang Sebetulnya!

Catat Ulasan

  1. alhamdulillah..setakat ni mmg pakai shawl yang menutupi dada...thanks atas perkongsian maria

    BalasPadam
  2. sebab tu suka pakai bawal jer..senang nak adjust labuh

    BalasPadam
  3. tq atas tutorial ni... ekin nak share gambar ni kat fb

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

 
Top