div id='header-inner'>

Beli Tudung Bawal Instant ala Faezah Elai Murah di Lazada

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Beli Tudung Bawal Instant ala Faezah Elai Murah di Lazada | Shopping dan perempuan tak dapat dipisahkan. Ada je nak dibeli kalau online tu kan... 

MF ni asal bosan buka je Lazada dan shoppe... Haha.. mau tak melabur je kat situ kan... 

Baru-baru ni terpandang Flash Sale kat Lazada... Tudung bawal instant ala Faezah Elai Murah... Untuk bidang besar... Bidang 50 biasanya harganya mahal dari bidang 45. Tapi yang ni murah. 

Jadi, belek punya belek... Dan baca reviewed kata semua ok.. tak fikir panjang beli je lah 3 helai... Tebus free shipping Lazada... Dapatlah jimat kos pos. 

Beli kat Lazada ni jangan expect dapat cepat la ye... Sebab sistem dia lain sikit.... Jadi 2 3 hari juga lah baru sampai... 



Beli Tudung Bawal Instant ala Faezah Elai Murah di Lazada



Bila dapat je tudung tu... Wow... Cantiknya warna dia... Sama macam dalam gambar... 


Kain chiffon dia... Lembut... Senang bentuk... Dan betul labuh bidang 50... Depan labuh...belakang pun labuh... 

Beli Tudung Bawal Instant ala Faezah Elai Murah di Lazada



MF beli hanya dengan harga RM8.90 sehelai. Memang murah... Kalau dok cari kat shopee pun tak dapat harga ni... Biasa bidang 50 ni paling murah pun RM12 ke atas ... 

Dah murah... Kualiti elok memang puas hati sangatlah... 

Memang akan repeat beli lagi tambah warna lain pula... Haha... Bila nak insaf tak tau la kan... 😂😂😂

Ni kali ketiga MF beli tudung di Lazada... Yang sebelum ni pun ok juga... Labuh dan murah..  tapi yang kali ni lebih puas hati...

Tak mudah nak cari tudung bawal instant ala Faezah Elai yang murah dan labuh macam ni... Kalau ada pun ada brand dan pastinya harganya mahal la kan... 

Tudung bawal instant ni MF pakai pergi kerja... Waktu malas nak lilit-lilit shawl... Pakai je bawal ni... Macam pakai tudung sekolah... Hehe... 

Korang yang nak cari tudung bawal instant ala Faezah Elai yang murah... Boleh beli kat Lazada... Sebab harga lebih murah dan biasanya dia jual bundle... 

Sekian review shopping online... Kalau terjebak jangan salahkan MF ehh... 😁😁😁

Catat Komen

3 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)