div id='header-inner'>

Betul Ke Kehidupan Seorang Lelaki Berubah Selepas Berkahwin?

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Betul Ke Kehidupan Seorang Lelaki Berubah Selepas Berkahwin? | Biasa lepas kahwin, orang lebih fokus kepada perubahan wanita.

Perempuan kalau dah kahwin, dah beranak berubah dah cara hidupnya...

Dulu cantik sekarang kurang dah... Bentuk badan berubah...

Perempuan je ke...

Lelaki macam mana pula...

Tak kan sama je lelaki sebelum dan selepas kahwin dan beranak pinak?

Tapi sebenarnya... Lelaki pun berubah juga lepas kahwin...

9 gambar ni bukti lelaki juga berubah lepas kahwin...

Kehidupan Seorang Lelaki Berubah Selepas Berkahwin? 











Tapi ianya berlaku kepada yang bertanggungjawab dan dia sedar dia dah kahwin bukan bujang lagi...

Kredit gambar: Oh Media

Catat Komen

5 Ulasan

  1. hehehe.... yg last sekali sgt tepat....

    BalasPadam
  2. Saya pula kena dengan gambar yang nombor 3. Dulu keluar dengan kawan, sekarang ni kalau nak gi mana-mana mesti bawa isteri atau anak. Bukan 'queen control'tapi rasa tak selesa bila keluar sorang. Paling cikai pun saya akan bawa sikecik yang berusia 7 tahun menemani saya. walaupun nak pegi isi minyak kereta di petrol pump.

    BalasPadam
  3. dua2 pun hidup nya akan berubah 360 kan hihi..adil lah tu.

    BalasPadam
  4. ehhe comel je orang ni lukis. majoriti brubah kot.. tapi ada yang still sama..
    tatau nak komen lebih x kawen gi =P

    BalasPadam
  5. hehehe yes..memang berubah..yang penting sedar juga dah kawin..^^

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)