div id='header-inner'>

Drama 7 HARI MENCINTAIKU Jadi Trending di Media Sosial

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Masa awal-awal drama ni ditayang, tak ramai yang menonton termasuk MF sendiri... sebab memang tak menarik sangat... drama ni mula dapat perhatian orang selepas episod Mia dok di kampung...

Masa ni la mula mendapat tempat di hati orang nak tengok... setiap episod makin makan emosi sesiapa yang menonton drama ni... terutama selepas episod 20...

Drama ni juga jadi top 10 dalam carian popular masa kini...


Hebat drama ni sebab buat orang menangis...  boleh kata lelaki pun ramai layan drama ni... sebab kat wall Facebook en.somi MF ada je dok Update pasal drama ni..

Bahkan drama ni jadi lebih Trending sejak kes Buntat mati kena bunuh dengan Khalil sebab nak selamatkan Mia.

Walaupun tahu ending drama ni yang berakhir dengan bahagia... tapi tetap nak layan juga sampai habis.. sebab tak sempat dah nak layan novel dengan anak tiga... jadi layan drama je la kan...

Yang paling penting solat jangan lengahkan ye... 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. ye tul tu sis... solat... mmg tak sangka en somi pun suka.... 1st time sy tgk husband sy suka tgk drama melayu

    BalasPadam
  2. akak dari mula episode dah ikut..macam syok sbb ada shukri yahya tu

    BalasPadam
  3. pokemon go still tangga kedua..hihihi

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)