div id='header-inner'>

Misteri Jual Selipar TERJAWAB SUDAH...

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Pernah MF post kat facebook printscreen whatsapp orang tanyakan pasal slipar... bila pula MF jual selipar kan..


Tapi lepas tu MF senyap dan delete je whatsapp tu.. ye lah zaman sekarang.. kadang saja orang buat camtu.. nak info lah.. nak godam whatsapp kita.. atau nak sesuatu .. mana tahu kan.. bukan nak fikir negetif.. tapi beringat dan berwaspada...

Semalam.. sekali lagi ada orang whatsapp.. tanya selipar lagi.. hadoii.. misteri sungguh ni.. sampai dua kali.. camne boleh tersebar no phone MF ni kan...

Jadi MF google la.. Kat mana terselit no phone MF ni... Ada la terselit kat Blog... Cari punya cari.. Jumpa la kat instagram...

Instagram orang jualkasut... Rupanya dia salah masukkan No phone... Salah satu nombor je... Sebab beza No telefon dia dan telefon MF hanya satu je...

Hadoii..


Masalah juga kan.. No phone yang hampir sama... Macam no phone suami dan MF pun hanya beza satu nombor je... Kalau salah taip habislah... Hehe... 

Jadi, buat seller online... Pastikan nombor telefon betul masa buat iklan ye... Kalau tak... Jenuh la pelanggan... Hehe... 

Catat Komen

2 Ulasan

  1. itu sebab saya tak pamir no phone kat blog.

    BalasPadam
  2. hahahahahahadoiii.......
    kene hati2 ler lepas ni..kang tersaloh taip no hp sendiri..

    no hp sy n husband pon beza 1 nombor jer...
    kekekekekekeekekkeke =))

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)