Ticker

6/recent/ticker-posts

Buat Bisnes Card Percuma di Pixajoy!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Ramai dah blogger dok tayang kad nama depa kat blog dan Facebook... MF ni teruja gak nak buat... tapi bukan untuk diri sendiri... nak buatkan untuk suami... sebab suami kan buat bisnes kan... wajib tu ada bisnes kad sendiri...

Tangguh punya tangguh.. akhirnya lepas tengok kak Siti Rohaida buat, baru tergerak tangan ni nak buka laptop dan pegang mouse untuk buat design ni... Tapi sebelum tu tanya juga suami... nak tak kalau MF yang buatkan... Dia ok je kalau free...

So, sementara si adik tidur, MF pun layankan web Pixajoy dengan memilih design yang sesuai untuk direka.. MF cari bisnes card yang seringkas mungkin... sebab yang penting infonya kan...

Akhirnya, ni lah design yang terhasil..


Mulanya nak buat dua bisnes kad, sebab dua bisnes tu kan.. tapi suami kata buat satu dah la... sebab maklumat kan sama je tu.. so, MF ikutkan saja... 

Alhamdulillah, mudah berurusan dengan Pixajoy... pertama kali MF submit tak lepas, diorang hantar e-mail... supaya send lagi sekali.. dan bayaran pos dimasukkan dalam akaun MF create masa buat design tu... jadi, MF re-submit lagi sekali design tu... 

Alhamdulillah, lepas siap hantar... tunggu je la sampai... Ingatkan lama kan... rupanya kejap aje... dalam 2 atau 3 hari dah sampai pun diorang pos ke rumah... Pixajoy ni companynya kat Sungai Petani je... 

Ingat nak tempah lagi... tapi pick up sendiri je nanti kat kedai dia waktu kami balik kampung nanti... lagi free kan... hehe... 

Jadi, sesiapa yang rasa tak sempat nak design dan tempah bisnes kad kat kedai cetak... buat je online... hanya modal sedikit masa untuk design guna template yang tersedia dan bayar RM8 untuk bayaran pos, pastu tunggu je la bisnes kad anda sampai depan rumah... 

Nak tempah bisnes kad dengan Pixajoy... boleh >>>TEMPAH DI SINI<<<

Kat Pixajoy bukan boleh tempah bisnes kad je.. nak buat photobook, sticker kecil-kecil tu dan macam-macam lagi... boleh belek sendiri kat web Pixajoy ye... pasti rambang mata.. 

Catat Komen

3 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^