Type Here to Get Search Results !

Ujub Moden!!!

Renungan bersama....
Kadang tak sedar kita buat kan..

Lepas ni kena hati-hati...
Zaman ni zaman berdiam...
Salah cakap...
Dosa yang dapat...


Catat Ulasan

11 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. salam jumaat...tq share, betul tu sangat2 menakutkan..diam itu lebih baikkan

    BalasPadam
  2. betul sangat tu Maria.Zaman sekarang ni zaman tekan dengan jari.semua nak dikeluarkan untuk tontonan umum.Tapi hakikatnya bukan semua benda boleh dipertontonkan.

    BalasPadam
  3. kadang-kadang tanpa sedar kita, ada ujub yg menjengah.. :(

    BalasPadam
  4. Kakak merenung dlm diri kakak juga
    Takut sebab ia berlaku diluar kesedaran..

    BalasPadam
  5. Betul. Dalam diam pun boleh jadi ujub.

    BalasPadam
  6. apepun niat kena betul. bila dah sharing tu, pastikan hati sentiasa bersih, doa supaya ditetapkan iman. kalau rasa xyakin yg kita xkan riak, better xpayah share apa2.

    BalasPadam
  7. Tepat..PC pun kadang lepas taip..dan post entry..takut juga..sebab penerimaan orang berbeza,,sebenarnya lg byk kita ckp..lebih byk kita mudah bt silap..

    BalasPadam
  8. salam jumaat maria. moga jadi peringatan buat kita semua. amin... jom baca entri terbaru

    BalasPadam
  9. tulah kan...zaman sekarang memang teruk
    banding dengan dulu
    tak sedar banyak dosa kita dapat hanya menulis saty status

    BalasPadam
  10. Betul tue! Kadang-kadang kita tak sedar pun sebenarnya. Kena fikir dulu betul-betul sebelum kongsi apa-apa di media sosial. Peringatan untuk diri sendiri jugak. :)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Top Post Ad

Below Post Ad