Cari Kawan Macam Cermin

Maria Firdz
12

RENUNGAN BERMAKNA..

MEMANG SUSAH NAK DAPAT KAWAN MACAM CERMIN NI...

Catat Ulasan

12Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Tak bestnya lah kawan macam duit syiling. Tapi dlm hidup mesti akan ada jugak kawan macam tu kan. Dugaan dlm berkawan.

    BalasPadam
  2. ye, betul tu kak...bila ada, hargailah ia...

    BalasPadam
  3. zaman sekarang susah nak jumpa kawan macam cermin ni..BFF wana ada beberapa orang ja lagi..yang lain ada time hepi2 ja..

    BalasPadam
  4. memang susah dan memang payah...satu dalam seribu tu pun macam kebarangkalian dia... zero..tapi ada bukan tak ada...

    BalasPadam
  5. kan??susah la nak jumpa..sedangkan adik beradik pun ada yang tak macam tu apa lagi kawan2...

    BalasPadam
  6. jom buat income :) http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/10/menjana-side-income-dengan-drzky-wor

    BalasPadam
  7. Susah nka dapat kawan yang macam cermin huhu

    BalasPadam
  8. tak semua kawan macam ni...
    mungkin 1 dalam 10 orang..
    bertuah siapa dapat kawan sejati

    BalasPadam
  9. dalam zaman sekarang, mungkin susah nak jumpa
    tapi mak saya selalu kata
    kalau nak cari sahabat sejati, kita kena jadi sahabat sejati dulu =)

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !