Ticker

6/recent/ticker-posts

WW~10 Perkara yang Merosakkan Otak!~

Sumber:fb

Jom semak... Agak-agak kita pernah buat tak antara kesepuluh-sepuluh ni... 
Jika ada...masih belum terlambat nak berubah kot kan...
Jom semak diri... 
Sayangi otak dan minda anda... 

Catat Komen

9 Ulasan

  1. No 10 tu mmg confirm boleh buat otak rosak...

    BalasPadam
  2. betul nih...kalo no 10 tu bukan otak je rosak, hati pon leh rosak

    BalasPadam
  3. nice sharing.. tq.. mari kita membaca alquran agar otak kita tak rosak...

    BalasPadam
  4. great piece of sharing maria, tapi memang penting semak otak ni, kot kot ada wayar yang dah longgar ke, yang dah terputus ke...ihikss...mari kita sama2 audit dan semak...

    BalasPadam
  5. marilah bersama-sama pantau otak kita.. ;)

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^