Resepi Ramadhan: Untuk Ibu Hamil & Menyusu

5

Resepi Ramadhan: Untuk Ibu Hamil & Menyusu

Ketika berpuasa pastikan ibu hamil dan menyusukan anak menjaga pemakanan agar anak dalam kandungan dan yang menyusu tetap menerima khasiat yang sama.

Justeru, resipi yang mudah dan ringkas ini sesuai untuk ibu hamil yang mungkin berasa loya dan mual. Salad ayam yang segar dan berkhasiat mampu membekalkan nutrisi yang diperlukan.

Manakala minuman oat susu kurma pula dapat terus mengekalkan pengaliran susu yang lancar dan berkhasiat untuk si manja sepanjang berpuasa.

Sumber Asal: Majalah Pa&Ma Online


Nota Ungu: Boleh cuba nih... memandangkan aku termasuk juga golongan yg haarus berbuka puasa... :)

Catat Ulasan

5 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. bole bgtau kat member nih..sbb bliau mnyusukn anak..sy belom bole guna lg tips nih..hhi

    BalasPadam
  2. OK, NAK BGTAU MEMBER SEBELAH YG NGANDUNG..HEHEEE

    BalasPadam
  3. Wow, menariknya resipi ni. Thank you. Yang tak hamil dan tak menyusu pun nak try jugaklah. Hehe

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

Catat Ulasan
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !