News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Pesanan utk para lelaki....

Pesanan utk para lelaki....

Dalami dan fahami... Hihi..
Jangan maraaa... Nanti kena jual..

Tags

Newsletter Signup

Signup untuk dapatkan informasi terbaru dari mariafirdz.com.

6 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. tang yg kawin 4 laju je, tp tang yg wajib tu senyap je

    BalasPadam
  2. he he he... kahwin 4 boleh... tapi kena renung2 diri sendiri dulu la kan?

    BalasPadam
  3. kalau solat 5 waktu tak cukup...hmmm payah camtu...

    kewajipan... tapi yg hebatnya lelaki tak solat ni, time jumaat dia ingat... jumaat kali yg ke-3 dia pergi masjid... lain hari langsung tinggal...

    BalasPadam
  4. haha.. terbaik pnya sindirran..hehe

    BalasPadam
  5. Mantap la... hahaha suka sangat entry yg ini.. weeeeeee

    BalasPadam