Tak Boleh Nak Tinggalkan Komen Jika Blogwalking via Smartphone

Sedih itu pedih... Sedih tak boleh nak tinggalkan komen dan kunjung balas blog-blog mereka yang selalu tinggalkan komen kat blog MF.

Masalah apa tak tau la... 

Bila nak tinggalkan komen tak boleh nih.. 


Macam 👆👆👆tu lah gayanya..

Bila klik Google Account takde apa yang keluar... 

Sama juga jika taip nama dan URL... Tiada apa yang keluar pun lepas klik komen. 

Tak kan nak tinggalkan komen sebagai anonymous pula... Huhu... 

Memang sedih... Nak kena berblogwalk guna pc la nampak gayanya nih. 

Tapi itulah.. Kekangan banyak bila nak guna pc nih... 

Doakan masalah ni cepat pulih... MF rasa masalah akaun Google sebab MF cuba install browser lain pun sama juga. 

Minta maaf jika lambat kunjung balas komen korang ya... 


5 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. salam kak.

    https://belogsjm.blogspot.com/2017/01/tak-ada-kotak-komen-view-via-mobile-2.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm.. ni bukan masalah takde kotak komen... tapi masalah akaun google... huhu

      Padam
  2. pernah kena dulu.. tapi bila uninstall then install semula google apa semua, baru boleh login account kite tu.. apa masalah la eh google ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah try buat juga, sama juga... huhu... bertabah je la... harap kembali ok.. nnt nak try hp suami plak la... nk tgk sikit masalah aap kan.

      Padam
  3. prob kita sama...
    itu yang lama giler tak dapat ber BW tu...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama