April 08, 2019

Senarai 60 Blogger Aktif 2019

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Bulan lepas MF telah pun anjurkan satu segmen ringkas, nak kata segmen tak juga tapi lebih kepada perkongsian URL je...

MF mencari senarai blogger yang masih aktif menulis blog 2019 ni... Sebab ada yang mencari blogger yang masih aktif menulis. Maklumlah... ramai blog dah terkubur dan bahkan bertahun tak diaktifkan...


Jadi, hasil pencarian MF di Facebook, Instagram dan blog... ini dia 60 blogger yang masih aktif berblog untuk tahun 2019.

Mereka ni masih update blog macam biasa... cuma secara berkala setiap hari , seminggu sekali macam tu lah.. yang pasti masih menulis di blog.


Jom kita jenjalan dan blogwalking ke blog mereka... Insha Allah, semua senarai ni akan MF masukkan ke dalam blog mariafirdzbloglist secara berperingkat.

Dan 15 blog akan MF masukkan ke senarai bloglist di bloglist blog ini secara giliran/random.

Bagi yang terlewat, terlepas... jangan risau... boleh je tinggalkan URL blog, asalkan blog korang masih aktif dan korang sendiri masih aktif menulis blog. Asalkan... memang itu blog korang sendiri la ye.


Senarai 60 Blogger Aktif 2019

Klik je icon di bawah tu ye... 



5 ulasan:

  1. tahniah kepada yang tersenarai dalam bloglist

    BalasPadam
  2. https://karyaku-paridahishak.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. Boleh ziarah dan tambah kenalan juga..inshaAllah.

    BalasPadam
  4. Tahun ni sendu sikit nampaknya blog kita tu. Tak sempat nak update mana hehe

    BalasPadam
  5. akak klik tp takde kuar apa pun... gelap je...

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^