Ticker

6/recent/ticker-posts

Magic Lipstick Dan DD Moist Cake Nurraysa BERBAHAYA!!!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Pertama kali cuba produk mesra wuduk yang popular di Malaysia... Apa lagi kalau bukan produk Nurraysa...

Dah lama aim nak cuba tapi tak kesampaian... Hinggalah ada rezeki lebih sikit dan kebetulan magic lipstick MF dah nak habis... Mana lagi MF beli kalau bukan di Shoppe.my... Senang dan selesa beli disitu... Sebab murah dan senang nak berurusan...

MF beli DD Moist Cake Nurraysa dan Magic Lipstick Nurraysa...


Alhamdulillah settle beli kat Shoppe.my tunggu aje la sampaikan... Dalam sehari dua sampai la...

Bila sampai terus la cuba guna... Seminggu tu guna la juga pergi sekolah... Hinggalah satu hari suami perasan lipstik tu... Dia tegur dan tak bagi pakai lagi sebab bahaya katanya...

Rupanya memang berbahaya pakai produk Nurraysa ni... Bahaya lah... Sebab bila pakai DD Moist Cake Nurraysa ni menjadikan kulit wajah glowing...

Dan yang menjadikan ianya lebih bahaya ialah... Magic lipstick nya lah... Memang merah dan naik seri dengan sekali sapuan... Memang bahaya kalau bini-bini orang pakai.. boleh menarik perhatian mata lelaki lain... Jadi, bahaya...

Jadi, produk Nurraysa ni memang sangat disyorkan untuk para isteri gunakan di rumah... Sebagai pengerat suami isteri... Kalau nak pakai di luar rumah memang tak digalakkan... Nanti korang over cantik suami korang jeles dan buatkan lelaki lain mengorat bini orang tak ke bahaya tu namanya...

Apa pun memang best juga guna dua produk ni... Senang pakai dan senang guna... Dan bestnya magic lipstick Nurraysa sebab berangin je... Rasa munggil bibir tu lepas pakai.. sebab tu bahaya guna kat luar rumah tu... Jadi, MF dah tak pakai bila pergi kerja tu... Pakai kat rumah je... Pergi kerja pakai magic lipstick saki baki yang lama je... Dan pakai bedak compact biasa sahaja...


Jadi faham tak kenapa berbahaya... Hehe.. jangan nak gelabah sangat baca tajuk tu.. produk selamat dan bagus cuma kena pakai ikut gaya yang betul... Kalau nak pakai lipstik tu nipis je boleh la... Jangan tenyeh tebal sebab nanti merah Ang tu yang bahaya jadinya... Sama juga dengan bedak tu.. pakai biasa je...Jangan tenyeh lebih nanti kena mengorat, laki hangpa juga tak tidur malam.. dah gaduh lagi bini... Kan bahaya tu... Hehe... Jadi, faham eh..kenapa cheq kata bahaya.. jangan terkejut baca tajuk entry tapi bacalah keseluruhan tajuk sebelum nak terkejut... Hehe


Catat Komen

0 Ulasan