بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lepas bersalin anak ketiga, mula fikir badan.. memang fikir sangat... ye la badan kita kan.. nak guna lama... Tambah nak hadapi alam pekerjaan ni... faham-faham je la cikgu camne.. mana boleh dok setempat kan.. Jadi, kena prepare something yang boleh jadi booster untuk badan luaran dan dalaman... 

Mula mencari, baca testimonial jamu-jamu yang ada dipasaran... Entah mengapa, tergerak hati nak cuba produk jamu moden dari Ephyra yang diberi nama Inteemor... Masa Inteemor ni dilancarkan, MF tengah pregnant... jadi tak boleh ambil jamu moden ni... jadi kita baca je la testimonial dari blogger-blogger yang tulis. 
Jadi, lepas bersalin tergerak hati nak cuba... Faktor utama nak cuba tu sebab MF yakin dengan produk yang berkualiti dan berkesan dari Ephyra... MF pernah ambil Ephyra ni setahun... jadi, tahu sangat la dan yakin sangat dengan produk EPhyra ni... Boleh baca review MF >>>DI SINI<<<

Jadi, terus beli produk ni.. dan bestnya, rupanya tengah promo hebat Inteemor ni.. Beli 1 Percuma 1 satu harga siap pos.. terus la beli kan.. 



Dan MF pun mula ambil produk ni setiap malam sebelum tidur... Seminggu lepas tu baru rasa kelainan pada badan sendiri... Alhamdulillah dengan izin Allah... 

Rasa badan macam anak dara dah... bukan tipu serius betul... rasa badan bertenaga dan sihat... selain tu rasa rahim ni lain.. orang perempuan lepas bersalin boleh tahu la macam mana rahim kita sihat ke tak... Kalau tak tahu boleh baca >>> 9 Tanda Rahim Tidak Sihat<<<

Memang betul lah.. produk dari Oceanlife ni memang tak mengecewakan... sebab tulah tak mustahil produk Ephyra ni sendiri pernah menang Anugerah Supplement Terbaik di Asia Tenggara... Itu buatkan MF bertambah yakin dengan produk dari Oceanlife ni... memang bukan sekadar testimonial kosong... Lagipun produk ni MF review bukan berbayar, tapi produk MF beli dan guna sendiri... jadi sangat berbaloi dengan harganya... Apa lah sangat kan harga jika dibandingkan dengan kesihatan yang kita ada kan... 

Ok.. sebelum tu MF nak share juga sikit pasal Inteemor ni:

Ephyra Inteemor
Inteemor ~ Formulasi terbaik dengan adunan lengkap 16 herba semulajadi khusus utk penjagaan dalaman wanita.

Kesannya, ia sangat cepat menyerap kedalam tubuh kerana INTEEMOR adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja. Hasilnya dapat dirasai selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.

Rahsia Jamu Moden Jus Premium Inteemor 
🔸kacip fatimah 
🔸manjakani 
🔸pueraria mirifica 
🔸kunyit 
🔸collagen 
🔸dong qui 
🔸serapat 
🔸habbatusauda 
🔸buah tin 
🔸aprikot seed 
🔸acai berry 
🔸delima 
🔸aloevera
🔸durian belanda 
🔸sireh 
🔸madu


KELEBIHAN INTEEMOR 
======================== .
❣Membuang toksin dengan cepat
❣Mengempiskan perut anak dara/wanita berkahwin/ibu dalam pantang 
❣100% kandungan semulajadi dan makanan sunnah
❣Boleh diminum sebelum atau selepas makan
❣Menyelesaikan masalah haid tak teratur dan keputihan yang kronik dengan kandungan herbal khas untuk wanita
❣Badan lebih bertenaga
❣Tidur yang lebih nyenyak
=======================
RAHSIA KEHEBATAN INTEEMOR YANG WANITA MESTI TAHU
 =======================.
🔹Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda tanpa diet melampau
🔹Menghilangkan GEMUK AIR utk mereka yang berat badan mcm YOYO
🔹Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
🔹Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
🔹Meningkatkan metabolisma anda 
🔹Membaiki sistem pelawasan anda supaya senang lawas tanpa julap
🔹Rasa jus yang sangat sedap!
🔹Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih.

Bagi MF memang jamu yang terbaik untuk memastikan rahim kita sentiasa sihat... Bila rahim sihat, badan pun bertenaga... Rahim wanita ibarat enjin tau... faham-faham lah kalau enjin tak sihat camne kan... 

Jika ada yang nak tanya pape pasal inteemor dan ephyra jangan segan silu... PM MF di Facebook atau email je ke: myfirdaussy@gmail.com

2 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Catat Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Terbaru Lebih lama