div id='header-inner'>

TRIGONA FOUNDATION Dengan Fungsi Merawat Kulit Wajah Kusam dan Bermasalah!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Lama tak pakai foundation... sejak foundation MF habis, tak pernah lagi foundation lain... sehinggalah MF dapat offer dari kawan MF untuk cuba foundation keluar terbaru.

Rasa lebih teruja nak mencuba produk ni sebab foundation ni berasaskan madu kelulut. Semua orang tahu, madu ni banyak khasiat untuk kesihatan dan kacantikan.

Alhamdulillah...setelah selamat diterima. MF terus mencuba pakai buat kali pertamanya.


Ternyata best pakai foundation ni... sebabnya.. 

1. Mudah nak pakai. 
Memang senang nak apply pada wajah... guna jari pun boleh... tanpa guna berus khas untuk pakai foundation. Tapi kalau nak pakai pun boleh. Tapi mudah la bagi kita ..tak payah nak bawa berus sekali kalau keluar jenjalan.. nak pakai semula selepas wuduk kan.. oles dan ratakan aje pakai jari.. senang nak rata. Dah jadi mak-mak ni kan kena cepat saja la kan..tak dan nak cari berus, span bagai.. jadi foundation ni mudah nak pakai dan sesuai untuk super mak yang tetap nak kelihatan gojes jelita kan.

2. Lembut dan ringan pada kulit
Foundation ni memang lembut dan ringan pada kulit. Tak terasa yang muka kita ada foundation pun... best je., rasa natural. 

3. Tiada kesan kotor
Maksud takde kesan kotor tu..bila kita pakai lama kan... biasanya sebelum nak solat kita kena cuci dulu muka kita sebelum berwuduk kan.. tapi MF pelik bila MF pakai foundation ni takde pula kesan foundation tu pada tisu basah. Kalau ada pun tak ketara. Jadi, betullah foundation ni serap ke dalam kulit wajah untuk merawat kulit wajah kita. Dan ini juga bukti foundation ni memang guna bahan asasnya iaitu madu kelulut. 

4. Merawat kulit
Biasa foundation ni sebagai cover cela wajah je.. tapi lain foundation ni.. ianya berfungsi 2 in 1, melindungi dan merawat wajah... maknanya,  kalau tak pakai krim solekan, cukup dah kalau guna foundation ni. Itu kelebihannya. 

Itu antara kesan yang MF rasai selepas 7 hari pakai foundation ni... yang penting. Foundation ni macam magic tau.. masa memula pakai rasa macam takde pape kesan.. tapi biarkan lepas 5 minit.. tengok balik cermin,  memang lain terus wajah kita.. rasa bling..bling... je., haha... realiti ok... bukan auta!



"FOUNDATION TREATMENT..
TRIGONA FOUNDATION ada fungsi MERAWAT...

In shaa Allah.. pemakaian yang konsisten setiap hari akan memberikan perubahan pada kulit si pemakainya..
¤ Kulit muka lebih lembut dan cerah.
¤ Pudarkan parut pulak tu.
¤ Boleh dipakai dengan mana-mana yang di gunakan sekarang. 

Trigona Beauty Treatment Foundation
Bertindak sepantas 3 minit untuk tranformasikan wajah dan diri anda lebih yakin dan berketerampilan.


Pertama di Asia berasaskan madu kelulut yang berasal daripada saribunga yang terbukti mengandungi antioksidan semulajadi yang tinggi dan menghalang proses penuaan serta kaya dengan vitamin E dan C.

Asid Fenolik Bebas yang terkandung  dalam madu lebah kelulut lebih mudah menyerap ke dalam kulit dan bertindak sebagai agen rawatan kulit menjadikan kulit lebih sihat, cantik dan berseri.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

KEISTIMEWAAN TRIGONA BEAUTY TREATMENT FOUNDATION

· SPF 50
· 100% Semulajadi
· Rawatan untuk Kulit Bermasalah
· Anti Penuaan
· Anti Jeragat/Jerawat
· Melembabkan Kulit
· Mencerahkan Kulit
· Memelihara Kecantikan Kulit
· 1 Warna Bertindak Magik Mengikut Darah dan Warna Kulit
.Tidak berminyak dan bercapuk ketika peluh
· Sesuai Dijadikan Krim Perlindungan Siang
· Menutup Cela/Parut
· Sangat Jimat /Tahan 2-3 Bulan
· Halal/ Boleh Dibawa Solat
· Lulus KKM (NOT160305119K)

♥♥♥♥♥♥♥♥

RAMUAN AKTIF DAN FUNGSI TRIGONA BEAUTY TREATMENT FOUNDATION

 ◇ Madu Lebah Kelulut (Trigona Honey)

1001 kelebihan antaranya bertindak sebagai antioksidan semulajadi dan menghalang proses penuaan serta kaya dengan vitamin E dan C yang bertindak merawat permasalahan kulit.

◇Minyak Beras (Rice Bran Oil)

Berfungsi untuk meremajakan kulit dan agen pemutihan. Selain itu, ia juga mengandungi antioksidan semulajadi dan meningkatkan keanjalan kulit, mengekalkan kelembapan kulit serta membantu memperbaharui dan memperbaiki permukaan kulit.

◇Lilin Lebah (Beeswax)

Bertindak sebagai pelembab, melembut dan agen rawatan kulit. · Vitamin D  Bertindak sebagai agen pelembap, memperbaiki kulit kasar, kering dan rosak.

Vit C, D, E

Mencantikkan kulit wajah anda serta memudarkan parut dan jeragat

◇ SPF 50

untuk perlindung dari Sinar UV dan perlindungan matahari.

◇ Methyl Methacrylate Crosspolimer

Formula kawalan dan  penyerapan lebihan minyak dan sebum yang tinggi.



Natural || Glowing || Gorgeous||

Memang tak rugi betul mencuba foundation ni... puas hati... harga pun berbaloi. Bagi yang tanya pasal produk ni.. boleh hubungi:

Pengeposan seluruh Malaysia Termasuk Sabah Sarawak. 


WhatsApp: 
0175168068 (HQ)
0175168068 (HQ)
0196784864 (GEE)
0196784864 (GEE)

Catat Komen

0 Ulasan