div id='header-inner'>

6 Tips Hilangkan Hasil Conteng Anak di Dinding Rumah!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Nak raya dah ni... Dinding rumah memang tersangatlah berseni dek kerja anak-anak solehah.

Bila terjumpa perkongsian ni di Facebook... Teruja juga nak cuba... Jadi, MF share kat sini untuk perkongsian bersama.

Mungkin boleh cuba enam tips ni sebelum ambil langkah terakhir iaitu cat semula. 







Bahan dapur je kan.. Memang patut cuba buat tips dan petua ni... Jimat sikit daripada nak mengecat semula. 

Catat Komen

3 Ulasan

  1. Tq share..paling senang guna sodabikarbonat, ubat gigi dan mayonis tu. sebab sentiasa ada stok kat rumah kan :)

    BalasPadam
  2. Pakai petrol je untuk marker pen. Perlahan... Dan lap balik dengan air

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)