div id='header-inner'>

Kecoh Aplikasi Whatsapp Untuk Pengguna iPhone Hang!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Ada juga terbaca kat Facebook dan beberapa blog..  Katanya whatsapp hang  dan blank...

Hmmm...  Bila fikirkan balik...  Tak de yang mustahil pun..  Sebab secanggih mana pun ciptaan manusia pasti ada kekurangannya.

Mungkin sebagai pengajaran juga buat SESETENGAH  pengguna iPhone yang agak eksen sebab pakai iPhone ni...

Tak payah Risau lah dengan harta dunia...  Biasa lah tu..  Bagi MF mana-mana smartphone sama je... Kalau penggunanya tak smart tak jadi smartphone juga...

Syukurlah dengan apa yang ada walaupun tak semahal mana smartphone cheq...  Rezeki Allah.. Bila-bila je Allah boleh tarik balik...

Jadi, guna iPhone ke Android ke sama je...  Bukan itu penentuan kita di akhirat sana...  

Kalau tak smart gunanya.. Akan juga dipersoal dengan rezeki yang Allah bagi...  

Maaf jika ada yang terasa... 
Sama-sama muhasabah diri... 

Catat Komen

1 Ulasan

  1. salam kak betul tu , tak usah nak bangga bangga, benda fungsi sama saja , atas kita semua, yana pun ada terbaca gambaq kat atas deep!

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)