Recents in Beach

Akhirnya, Terpikat Dengan Cosmoderm!

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)

Cosmoderm... salah satu lagi produk yang MF kenal melalui blog dan baca review melalui blogger... dari tahun lepas dok kata nak cuba... tapi tak tercapai hajat tu.. Alhamdulillah, tahun ni dapat rezeki nak mencuba produk ni... Pertama kali tunjuk kat suami... dia pun teruja.. tambah masa MF tunjuk review dan blogger Abang Ben yang merupakan duta produk ni...

Memula nak order tu agak susah nak register sebagai member... MF adukan kat Facebook Cosmoderm.. Alhamdulillah, cepat juga admin dia balas...

MF cuba lagi register, alhamdulillah berjaya..
Dah berjaya register, bermulalah episod memilih produk yang berkenan.

Kali pertama, MF cuma order krim untuk ruam dan gatal-gatal, krim mandian susu kambing dan mandian tea tree serta satu pencuci muka oil control tea tree untuk suami, sama macam Abang Ben guna tu... dan losyen badan dengan Vitamin E, sebab memang dah lama lotion dah habis.

Alhamdulillah, servis Cosmoderm memang cepat, satu hari sahaja order.. bergantung kepada Pos Laju, kalau kat tempat MF ni dua hari la baru sampai... sebab jauh di ceruk sikit kan.. tapi kira cepat juga la tu...

Alhamdulillah, terus guna..
Paling best, anak-anak la terus teruja nak mandi... krim mandian susu kambing yang lembut pada kulit dan wangi... nak mandi je kerjanya.. ahh sudah...


Lepas mandi, sapu pula krim talcum tea tree sebab si adik tu kulit sensitif, Alhamdulillah dengan izin Allah, lega gatal-gatalnya..

Dan dalam minggu lepas, MF order lagi produk Cosmoderm.. cuma MF tambah produk BB Cream. Saja nak cuba...

Alhamdulillah... servisnya memang terbaik..

Salah satu buatkan MF nak cuba produknya ialah sebabnya ianya dijamin HALAL!!!
Memang berbaloi.. 

Catat Ulasan

3 Ulasan

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^