Bukan Untuk Dipuji, Tapi Biar Orang Puas Hati!

Alhamdulillah...  Tahun ni dah masuk tahun keempat perniagaan usaha sama kami suami isteri... 

Pelbagai suka duka, pahit manis dan dugaan yang ditempuh sepanjang tempoh itu... Walaupun masih baru...tapi Syukur alhamdulillah kerana perniagaan ini adalah hasil minat dan bakat suami isteri...

Alhamdulillah jugalah sepanjang berniaga ramai yang puas hati... Perniagaan yang kami jalankan bukanlah untuk dipuji tetapi untuk kepuasan pelanggan itu adalah keutamaan kami!

Buat perniagaan biar bersungguh... Biar orang puas hati... Insha Allah... Bila orang puas hati, orang akan kongsi dengan orang lain... Dari situ perniagaan kita boleh maju...

Perniagaan kami bukanlah jenis barang siap, tapi jenis tempahan... Bila perniagaan jenis ni, kepantasan siapkan tempahan, kualiti bahan dan kualiti perkhidmatan mesti dijaga...

Alhamdulillah.. Suami sebagai boss dan pengeluar produk, akan siapkan secepat mungkin sebaik sahaja pengesahan tempahan diterima...  Malam ke pagi ke, janji barang pelanggan siap cepat!

MF bertindak sebagai marketing dan kadangkala jadi penasihat dan designer... Alhamdulillah... Kombinasi yang cukup cantik Allah aturkan...

Entry ni bukan nak menunjuk...sekadar kongsikan Testimonial dari pelanggan kami... Testimonial tu penting bagi peniaga... Sebagai pemangkin kemajuan kita... Bagi orang lebih percaya...

Alhamdulillah..  Terima kasih buat rakan-rakan yang banyak bagi sokongan kepada kami... Doakan perniagaan kami terus maju...  Insha Allah...  Moga Allah pelihara dan terus permudahkan perjalanan bisnes kami...


Catat Ulasan

6 Ulasan

  1. Alhamdulillah..moga terus success ye..

    BalasPadam
  2. Seronok bila ada perniagaan sendiri kan, masa pun lebih flexible cuma kadang kala terkejar kejar masa

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah.. Rezeki yng Allah berikan..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah
    good luck buat mf dan suami

    BalasPadam

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^