WW ~Satu Penumbuk Je! ~

Maria Firdz
7
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
(Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang)


Nasihat Kevin bagi yang nak diet secara sihat...

MF tak boleh ikut nasihat ni... haha... kebulur la nanti...
Kalau makan segenggam je sekali makan, alamatnya setengah jam sekali la MF ulang makan nasi... hehe... sebab asal makan je kena sedut... hehe... 

Catat Ulasan

7Ulasan

Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^
P/s: KOMEN YANG MENGANDUNGI LINK/URL AKTIF TIDAK AKAN DIAPPROVE. TQ

  1. Alamak..Segenggam....
    Macam tak cukup jer nampak..
    tapi tak per kitew nak try buat jugak..
    Jangan suami tengok pelik sudah nanti..hehehe

    BalasPadam
  2. akak ni jarang makan nasik.. hari ni baru ingat nak masak nasi hehehe

    BalasPadam
  3. Zumal pun rasa tak boleh ikut nasihat tu... Hehe ^^

    BalasPadam
  4. hahaha.. kelakar.. tapi betul.. bagi yang sedang nak diet.. cara ni paling bagus.. lepas tu lebih kan minum air masak.. kenyang tau... jangan makan terus kenyang.. lelama nanti terbiasa juga ni dear...

    BalasPadam
  5. saya dah lama tak makan nasik..tapi hari2 masak nasik untuk anak2..

    BalasPadam
  6. oleh kerana berat Ros dah berlebihan, dah kurangkan makan nasi dah. hihi

    BalasPadam
Catat Ulasan

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !