News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

WW~Buah Mencegah Kanser~

WW~Buah Mencegah Kanser~

Semua sedap...kecuali satu je tak lepas nak telan...buah mengkudu... Baunya pun dah tak tahan... Tapi yang lain memang suka sangat... Nyummm3..


Posted via Blogaway: Entry Autopublish

Tags

Newsletter Signup

Signup untuk dapatkan informasi terbaru dari mariafirdz.com.

5 Comments

Kata-katamu, inspirasi blog ku...
Syukran Jazilan, atas bicara indah anda...
Terima kasih, lain kali komen lagi ea... ^_^

  1. Ada cara nak buat buah mengkudu dpt ditelan masa blend campurkan lemon dan apple hijau hilang bau dan sedap rasanya...

    BalasPadam
  2. manggis jelah boleh dpt free kat rumah nie..hehe..

    BalasPadam
  3. jom kita perbanyakkan makan buah buahan

    BalasPadam
  4. jom kita perbanyakkan makan buah buahan

    BalasPadam
  5. Buah Mengkudu tu mmg POWER kalau bab2 kesihatan ..Huhuhu tapi kita punya tekak ni boleh ke nak telan hidup2 camtu huhuhu..Kawan Kak Lya diaorg guna jus mengkudu buat amalan pemakanan kesihatan ..Alhamdulillah sihat takde penyakit..

    BalasPadam